EWO Quadro - filter op de waterleiding

Artikel 12 van 14
€ 999,00 (inclusief btw)

Het is aan te raden om voor aanschaf eerst contact met ons op te nemen over het meest geschikte systeem en de te gebruiken cartridges. Het is belangrijk om vooraf de druk van het water dat uw woning binnenkomt op te vragen bij het waterbedrijf.

Bekijk ook ons combinatievoordeelpakket Alles op de hoofdleiding: EWO Classic en EWO Quadro.

Waterfilter op de hoofdwaterleiding

Dit is een waterfilter voor installatie op de hoofdwaterleiding. Zo heeft u in uw hele woning gefilterd water wat ook uw pijpleidingen beschermt. De gebruikte filters verwijderen met name chloor, organische verbindingen en deeltjes. Bij gebruik van de EWO Premium Filter Cartridge worden ook hoge lood- en koperconcentraties uit het water verwijderd. Door parallelle filtratie en een viervoudige behuizing zijn hogere debieten mogelijk. Dit waterfiltersysteem gebruikt 4 cartridges om het water te filteren (de keuze voor het soort cartridge is mede afhankelijk van de waterdruk in uw woning).

LET OP! De prestaties van het waterfilter zijn afhankelijk van de gebruikte filterpatronen. Uitgaande van een waterdruk van 4 bar (en het gebruik van 4x EWO Premium Filter Cartridges): kan tot 8 liter water per minuut worden gefilterd. De EWO PURO Filter Cartridge levert in dat geval 28 liter gefilterd water per minuut.

Het behuizingsblok en de wartelmoeren zijn gemaakt van POM Hosaform C2571, de filtercups zijn gemaakt van Grilamid TR 90. Alle behuizingsmaterialen voldoen aan de KTW-aanbevelingen en positieve lijsten dankzij hoogwaardige kunststoffen.

Afmetingen filterunit (B x H x D) 262x574x150
Let op: Voor het vervangen van het filter is een ruimte (minimaal 40 cm) boven en onder de filterunit nodig zodat de filterpatronen in het systeem kunnen worden geplaatst.

Gewicht

- volledig droog ca. 5,7 kg
- volledig nat ca. 9,7 kg.

De EWO Quadro wordt geleverd zonder filter cartridges en bevestigingsmateriaal. 

Dit leidingfilter kunt u makkelijk combineren met de EWO Classic voor gefilterd én vitaal water in uw woning. 

Wat houdt u nog tegen om het water in uw woning te filteren?

Uitbreidingen

Optioneel uit te breiden met:

Specificatie Omschrijving
Lengte 26,2 cm
Breedte 15 cm
Hoogte 57,4 cm
Gewicht 5,7 Kg

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, ruilen, retourneren en productgarantie
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2024 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel