Wat is water?

Het water dat wij drinken, bestaat al net zo lang als de aarde. Water verandert alleen telkens van plaats en vorm. Soms is water ijs, soms is water regen en soms is water jouw dorstlesser. Waterdamp en wolken in de lucht zijn ook water. De verschijningsvorm van water hangt af van de temperatuur van het water.

Water is de meest belangrijke stof die er op de aarde te vinden is. Zonder water was er geen leven mogelijk geweest. Het mensenlijke lichaam bestaat zelfs voor 70% uit water. Water wordt daarom ook wel de bron van het leven genoemd. Het is de meest voorkomende en de meest onderzochte stof ter wereld.

De samenstelling van het leidingwater in Nederland is erg goed. Toch zitten er nog vele stoffen in, zoals bacterien, hormonen, medicijnresten, etc. die we liever niet binnen krijgen. De moleculaire structuur van het water is ook ernstig verstoord door de manier waarop het water door de leidingen gaat. Daarom is het belangrijk om gevitaliseerd en/of gefilterd water te drinken en gebruiken.

 

 

 

Contact

Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product? Neem contact met ons op!
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel