Wat is water?

Het water dat wij drinken, bestaat al net zo lang als de aarde. Water verandert alleen telkens van plaats en vorm. Soms is water ijs, soms is water regen en soms is water jouw dorstlesser. Waterdamp en wolken in de lucht zijn ook water. De verschijningsvorm van water hangt af van de temperatuur van het water.

Water is de meest belangrijke stof die er op de aarde te vinden is. Zonder water was er geen leven mogelijk geweest. Het mensenlijke lichaam bestaat zelfs voor 70% uit water. Water wordt daarom ook wel de bron van het leven genoemd. Het is de meest voorkomende en de meest onderzochte stof ter wereld.

De samenstelling van het leidingwater in Nederland is erg goed. Toch zitten er nog vele stoffen in, zoals bacterien, hormonen, medicijnresten, etc. die we liever niet binnen krijgen. De moleculaire structuur van het water is ook ernstig verstoord door de manier waarop het water door de leidingen gaat. Daarom is het belangrijk om gevitaliseerd en/of gefilterd water te drinken en gebruiken.

 

 

 

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, ruilen, retourneren en productgarantie
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2024 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel