Zwembaden en wellness

Tabel EWO systemen voor zwembaden en wellness

EWO systemen voor water in zwembaden

Gebruikers van zwembaden met een EWO systeem, rapporteren over verminderd chloorgebruik, een verminderde chloorgeur en gemakkelijker schoonmaken. Bij natuurlijke zwemvijvers wordt het natuurlijk evenwicht van de vijver tot stand gebracht.

EWO systemen voor water in uw gehele zwembadcomplex of wellnesscentrum

Een EWO Classic, ons vitalisatiesysteem, (en EWO Quadro, ons filtersysteem) kan geinstalleerd worden op uw hoofdwaterleiding. De zwembaden kunnen worden voorzien van vitaal water door de EWO Vital. Deze systemen zorgen voor vitaal (en gefilterd) water in uw hele zwembadcomplex of wellnesscentrum. Bezoekers kunnen het drinken, maar douchen er ook mee en ervaren dat het water zachter is. Uw bezoekers zullen het water lekkerder vinden en ook meer water drinken. De EWO Classic zorgt er ook dat er minder harde kalkaanslag ontstaat in uw apparaten of na het douchen. Dit bespaart u op onderhoudskosten en apparaten gaan langer mee.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie of advies contact met ons op.

Sorteer op

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, ruilen, retourneren en productgarantie
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2024 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel