Landbouw en kwekerij

Heeft u een bedrijf in de landbouw en kwekerij? Ook voor de irrigatie van planten en bomen werken de EWO systemen zeer goed.

EWO systemen voor landbouw en kwekerijen

De EWO Classic kan op de waterleiding gemonteerd worden, na de watermeter en de hoofdkraan. Ervaar zelf dat planten positief reageren op het gevitaliseerde 'EWO-water'. Dit is onder meer merkbaar aan bloesems en bladeren. De planten groeien sneller en zijn beter bestand tegen ziektekiemen. De wortels groeien intensiever en nemen het water veel beter op.

De positieve effecten hebben al meerdere bedrijven overtuigd. Bekijk de resultaten van testen in Saudi Arabie op planten en bloemen:

Testresultaten bloemen met gevitaliseerd water van EWO
Testresultaten planten met gevitaliseerd water van EWO

De EWO BWO bronwateroptimalisator draagt ​​bij aan de verbetering van de kwaliteit van het water in stilstaand en langzaam stromend water door het natuurlijke zelfreinigende vermogen te ondersteunen. Dit apparaat is ontworpen om stilstaand water in putten, watertanks en beerputten te vitaliseren.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Sorteer op

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, ruilen, retourneren en productgarantie
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2024 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel