Systemen voor verwarmings- en koelingscircuit

Vitaliseer het water in uw cv-circuit

Tussen de EWO producten vindt u ook vitalisatoren voor verwarmings- en koelingscircuits. EWO is de enige die deze vitalisatoren aanbiedt. Deze vitalisatoren zorgen ervoor dat de kwaliteit van het verwarmingswater van goede kwaliteit blijft zonder dat het water (zoals normaalgesproken het geval zou zijn) in het systeem gaat rotten. Het circuit levert dan een energiebesparing van minimaal 10 procent. Ook het onderhoud wordt vele malen minder en de levensduur van de ketel wordt substantieel verlengd. De EWO HWO is geschikt voor huishoudens en de EWO Vital voor grotere circuits. Voor productieprocessen in bedrijven is er de EWO Activ.

De installatie van de producten is net zo belangrijk als de kwaliteit ervan. WereldWater werkt samen met erkende en voor de EWO producten opgeleide installateurs zodat u verzekerd bent van een juiste installatie. Indien u installatie wenst, dan kunt u dit aangeven als productoptie bij uw bestelling.

Voordelen:

  • Besparing op stookkosten van minstens 10%.
  • Bestaande vervuiling in het watercircuit wordt opgeschoond en daarna voorkomen.
  • De levensduur van de ketel, warmtewisselaar en het leidingnetwerk van het cv-circuit wordt verlengd (met een factor 1,5 á 2 uitgaande van nieuwe apparatuur).
  • 6-8 weken na de plaatsing is uw cv-water kraakhelder, dit is o.a. de reden dat het circuit niet meer slijt, maar zorgt ook voor een aangenamere, minder droge lucht vanaf radiatoren.

Kleine circuits (EWO HWO)

  • Gesloten verwarmingcircuits met een heetwatersysteem (kachels) tot 20 kw

Grote circuits (EWO Vital)

  • Voor stadsverwarmingssystemen
  • Bij warmtepompen
  • Ook geschikt voor heetwatersystemen (kachels) voor meer dan 20 kw

Productie-heetwaterprocessen (EWO Activ)

  • In het verwarmingscircuit (retourleiding)

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over producten of de effecten van vitaal water op uw gezondheid en omgeving? Of wilt u een mooie offerte ontvangen voor een van onze producten of vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

 

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, ruilen, retourneren en productgarantie
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2023 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel