Mobiele systemen

Gefilterd en / of gevitaliseerd water voor thuis of onderweg

WereldWater biedt u 2 verschillende mobiele EWO systemen aan:

  • De EWO Vitality Filter: vitaliseert en filtert uw kraanwater. U schroeft deze direct aan de kraan.
  • De EWO Energiepen: vitaliseert het water (of andere vloeistof) in uw glas in een handomdraai. Voor vitaal water onderweg.

Het is mogelijk om meerdere EWO systemen met elkaar te combineren, zoals bijvoorbeeld een EWO Classic en EWO Vitality Filter.

Lees hieronder meer informatie over de systemen of klik op de producten onderaan de pagina voor uitgebreidere informatie.

EWO Vitality Filter

Vitalisator en drinkwaterfilter to go

De EWO Vitality Filter vitaliseert en filtert het drinkwater en kunt u aan de kraan schroeven. Dit waterfilter is makkelijk te installeren en daardoor geschikt voor iedereen. Het is een flexibele oplossing voor installatie op één kraan en kan ook nog eens mee op reis genomen worden. Dit bespaart u tientallen euro's aan het kopen van flessen water. Zo beschikt u elke dag, zowel thuis als op reis, over zuiver drinkwater. De EWO Vitality Filter past op de in de meeste huishoudens standaard M22 kraan. Indien u een kraan met een andere afmeting heeft, kunt u bij ons terecht voor een koppelstuk.

Filtert het water

De technologie in de EWO Vitality Filter bevat actieve koolstof in blokvorm. Door de unieke hoge dichtheid wordt het hoogst haalbare percentage aan schadelijke stoffen uit het water gefilterd. Medicijnresten, pesticiden, zware metalen (zoals lood), hormonen en bacteriën worden allemaal uit het water gefilterd. De filterkwaliteit is hier specifiek op onderzocht. Het koolstofblok in de filter cartridge heeft een membraangrootte van 0,45 micron.

WereldWater adviseert om na 4000 liter water of na 6 maanden de filter cartridge te vervangen. De kwaliteit van de filter cartridge in de EWO Vitality Filter is zo goed dat we kunnen garanderen dat deze minimaal een half jaar meegaat.

Vitaal water

Door de hoge druk waarmee het water vanuit de waterzuiveringsinstallaties naar de woningen wordt geduwd en de bochten in de waterleidingen, maar ook door het blootstaan aan elektromagnetische velden, wordt de moleculaire structuur van het water dat de woning binnenkomt beschadigd. Alle EWO producten vitaliseren en ontharden het water: de EWO vitalisatietechnologie zorgt ervoor dat de moleculaire structuur van het water wordt hersteld en naar de oorspronkelijke staat wordt gebracht. Dit zorgt ervoor dat de eigenschappen van het water op alle vlakken verbeteren en daardoor ook de effecten ervan. Hierdoor vindt waterontharding plaats en het water wordt zacht, het smaakt lekkerder en is goed opneembaar voor het lichaam. De vitalisatie van het water zorgt er bovendien voor dat er nauwelijks nog harde kalkaanslag ontstaat na het watergebruik (bijvoorbeeld in de wasbak of in apparaten waar u het water in gebruikt, zoals een waterkoker of koffiezetapparaat).

De EWO Vitality Filter is een betaalbare en goede drinkwaterfilter en -vitalisator voor als u het filteren en vitaliseren van water eens wilt uitproberen en de bijzonder positieve eigenschappen van gevitaliseerd water wilt ervaren. Het product is direct te gebruiken, want hij wordt geleverd inclusief een Vitality Filter Cartridge.

EWO Energiepen

Een vitalisatiemethode voor onderweg

Hoewel de EWO vitalisatiemethode een hele sterke natuurlijke structuur aan het water geeft, blijft water beïnvloedbaar door omgevingsfactoren wanneer het eenmaal getapt is. Wanneer u het zuivere en vitale water meeneemt in een fles van glas of rvs,  kunnen factoren zoals gsm-straling en andere verstorende frequenties de vitaliteit van het water ontnemen. Nu heeft EWO hier een goede oplossing voor bedacht door de vitalisatietechnologie onder te brengen in een pen. Deze pen is gemaakt van hetzelfde noord-zuid gerichte, zwak magnetische staal met daarin zeer zuiver bronwater om hiermee door middel van magnetisme en informatieoverdracht de vitaliteit weer in het water te brengen. Werveling wordt dan gedaan door achtjes te draaien in de te vitaliseren vloeistof, of dit nu al eerder gevitaliseerd water is, gewoon water of warme dranken. Het verschil in smaak is opzienbarend en zult u meteen proeven.

De mobiele EWO systemen zijn ook erg leuk als relatiegeschenk!

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over producten of de effecten van vitaal water op uw gezondheid en omgeving? Of wilt u een mooie offerte ontvangen voor een van onze producten of vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

per pagina
Sorteer op
    1 - 16 van 17 resultaten
  • 1
  • 2

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, ruilen, retourneren en productgarantie
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2024 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel