Industrie

Tabel voor EWO systemen in industrie

Toepassingen op processen en productie

Voor het activeren van het proceswater en water dat wordt gebruikt voor productie of bijmenging, gebruikt u de EWO Classic. In uw bedrijf kunt u profiteren van een "toegevoegde waarde" van uw producten die zijn vervaardigd met gevitaliseerde EWO-apparaten. Veel industriële partners zijn overtuigd van het gebruik van onze apparaten toen ze de voordelen van gevitaliseerd EWO-water leerden kennen en waarderen. Kosten relativeren snel!

Toepassingen op centrale verwarming en koel-warmtesystemen

Voor het centrale verwarmingssysteem heeft WereldWater een vitalisator die een vuilfilter direct overbodig maakt. In Oostenrijk en Duitsland is men op vele vlakken al overgestapt van filtering naar vitalisatie van verwarmingswater. Waarom? Heel simpel:

 • Energiebesparing van minstens 10%.
 • Verminderde belasting op het circuit waardoor dit langer meegaat en minder onderhoud nodig heeft.
 • Het systeem biedt een continue behandeling van het verwarmingswater, gebruikt geen chemicaliën of elektriciteit en is volledig onderhoudsvrij.

Hoe?

Voor wie nog nooit van de term vitalisatie gehoord heeft, leggen we deze techniek van waterbehandeling kort uit. Naast dat water fysiek gefilterd kan worden, kan water ook op moleculair niveau behandeld worden. Watermoleculen kunnen opnieuw gegroepeerd worden, waardoor het water zich anders gaat gedragen. Dit zorgt ervoor dat:

 • vuil in het water oplost, alleen sedimenten moeten in het begin worden afgetapt.
 • de warmtegeleiding verbetert, waardoor er minder energie nodig is om het water te verwarmen. Dit leidt tot een besparing van minstens 10%.
 • er een veel hoger rendement van de ketel behaald wordt, omdat alle aanslag verwijderd wordt.
 • het verwarmingscircuit minder belast en de levensduur van de apparaten verlengd wordt, omdat door de continue waterbehandeling vaste stoffen oplossen in het water.
 • er geen onderhoud nodig is aan het apparaat na het aftappen van de eerste sedimentscheiding, omdat de vitalisator geen chemicaliën of elektriciteit gebruikt .

Deze zelfde techniek kan uiteraard ook op koelsystemen worden toegepast en op de hoofdleiding in huizen en bedrijfsgebouwen.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie en advies gerust contact met ons op.

Sorteer op
 • EWO Vital
  EWO Vital

  Tussen de EWO producten vindt u ook vitalisatoren voor verwarmings- en koelingscircuits. EWO is deze enige die deze vitalisatoren aanbiedt. De EWO Vital voor grotere circuits.

  € 395,00 € 355,00
 • EWO Activ - Actieve corrosiebescherming
  EWO Activ - Actieve corrosiebescherming

  Voor verwarmingswater in productiewaterprocessenDe EWO Activ heeft een actieve corrosiebescherming van het water door middel van:
  + opofferingsanodesysteem
  + magneet- en slibafscheiding
  + natuurlijke EWO-waterbehandeling Werking…

  € 738,00 € 699,00

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, ruilen, retourneren en productgarantie
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2024 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel