Betaalmethoden

U kunt bij WereldWater op één of meer van de volgende manieren betalen:

 • iDeal
  U betaalt vanuit de online bankomgeving van uw eigen bank. De veiligheid van de transactie wordt gegarandeerd door uw eigen bank. In onze checkout kiest u voor iDEAL en uw bank. Hierna wordt u doorgestuurd naar de online bankomgeving van uw eigen bank en gevraagd om in te loggen. Het bedrag dat overgemaakt moet worden en verdere betaalgegevens zijn al ingevuld, U hoeft de betaling alleen te bevestigen. Wanneer dit gedaan is, bevestigt de bank de betaling direct bij ons en wordt u teruggestuurd naar de webshop.
 • Visa, Mastercard, American Express
  U kunt uw creditcardgegevens via de beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.
 • Bancontact
  Bancontact verwerkt zo'n 150.000 online betaaltransacties per dag en is daarmee de meest gebruikte betaalmethode van België. Selecteer op de betaalpagina Bancontact als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kunt u uw eigen bank selecteren. Hierna komt u terecht in zijn vertrouwde internetbankier omgeving en kunt u inloggen. In het vervolgscherm kunt u vervolgens de betaling voltooien. Wanneer dit gedaan is, bevestigt de bank de betaling direct bij ons en wordt u teruggestuurd naar de webshop.
 • Belfius
  Wanneer u kiest voor betalen via Belfius, wordt u doorverwezen naar de eigen bankomgeving om de betaling te voldoen. De betaling wordt direct verwerkt.
 • KBC/CBC
  Wanneer u KBC/CBC als betaalmethode kiest, selecteert u vervolgens de eigen bank, KBC of CBC. U wordt dan doorgestuurd naar de vertrouwde online bankomgeving, waar de betaalgegevens al klaarstaan. U heeft de keuze om de betaling te bevestigen met een kaartlezer of door de betaling over te nemen met de app door een QR-code te scannen.
 • Per factuur
  Na bestelling in de webshop ontvangt u een factuur. U dient deze binnen 14 dagen te voldoen. Als de betaling door WereldWater ontvangen is, wordt het bestelde product binnen 3 werkdagen toegestuurd.
 • Klarna Achteraf Betalen
  'Achteraf betalen' geeft je de mogelijkheid om binnen 14 dagen te betalen. Met Klarna betaalt u niet voordat de bestelling is geleverd en hebt besloten dat u deze wilt houden. Zodra de bestelling verzonden is, ontvangt u een factuur via Klarna. De daadwerkelijke betaling regelt u zelf met Klarna.
 • Apple Pay
  Via Apple Pay kunt u erg eenvoudig betalen met uw iPhone. Rond uw bestelling af en kies Apple Pay als betaalmethode, hierna worden uw betaalkaarten geopend. Bevestig uw identiteit met Face ID of Touch ID en direct wordt de betaling uitgevoerd.

 

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, ruilen, retourneren en productgarantie
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2024 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel