Hergebruik van verpakkingsmateriaal

Om het milieu te ontlasten kiezen wij voor zoveel mogelijk hergebruik van verpakkingsmateriaal, vulmateriaal en soms ook dozen. Alles wat bij ons (en in onze omgeving) binnenkomt, bewaren wij en proberen wij te hergebruiken.

Op het eerste oog kan het voor de ontvanger anders overkomen: een webwinkel die aangeeft duurzaamheid belangrijk te vinden, maar die vervolgens milieu-onvriendelijk opvulschuim gebruikt. Maar juist door hergebruik en niet direct weggooien, proberen wij ons steentje bij te dragen.

Het zou ook zomaar kunnen dat de doos waarin u onze producten ontvangt niet meer helemaal puntgaaf is, maar voor een tweede keer gebruikt werd.

Wij hopen op uw begrip en dat u misschien ons voorbeeld volgt.

 

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, ruilen, retourneren en productgarantie
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2024 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel