Waterontharders / vitalisatoren voor op de waterleiding

Vitalisatie op de hoofdwaterleiding

Het is ook mogelijk om het water bij binnenkomst in de woning of het bedrijf via de waterleiding direct te laten behandelen door een vitalisator (EWO Classic of EWO Dolomit voor hard leidingwater). Deze systemen worden geinstalleerd op de hoofdleiding in de meterkast. De systemen zorgen voor gevitaliseerd en onthard water vanuit uw waterleiding door uw hele huis of bedrijf. U gebruikt het als drinkwater, maar doucht er ook mee en ook de apparaten in uw woning maken er gebruik van.

Zuiver water ondersteunt de gezondheid en voorkomt problemen zoals harde kalkaanslag en andere afzettingen, maar het is ook beter voor de huid. Bijvoorbeeld huidproblemen die ontstaan door douchen en baden kunnen hiermee grotendeels worden voorkomen. De systemen van EWO zijn wetenschappelijk onderzocht op verschillende universiteiten en de resultaten spreken voor zich.

Voordelen van vitaal water

  • Vermindert bestaande harde kalkaanslag, coatings, modder en andere afzettingen en voorkomt nieuwe afzettingen in het circuit. (Bestaande vervuiling in het watercircuit wordt binnen 2 á 3 maanden opgeschoond en daarna voorkomen.)

  • De levensduur van waterapparaten zoals wasmachines, vaatwassers en armaturen zoals kranen en douchekoppen wordt verlengd (met een factor 1,5 á 2 uitgaande van nieuwe apparatuur).

  • Onderhoudskosten voor het watercircuit en de daaraan verbonden apparaten en bezigheden worden met ongeveer 50% worden verminderd. Schoonmaken is minder vaak nodig, gemakkelijker en sneller.

  • Minstens 50% minder chemicaliën nodig voor hetzelfde schoonmaak resultaat in wasmachines, vaatwassers, de emmer met sop of andere chemicaliën.

  • Overal in huis zacht en vol water en omdat er met vitaal water gedoucht wordt ook een merkbaar zachtere huid en haar. (En minder shampoo nodig natuurlijk!)

  • Planten en bloemen worden groter, sterker, bloeien vaker en langer met vitaal water.

  • De smaak van het water wordt veel zachter en wat voller waardoor het erg lekker weg drinkt.

  • Wanneer gebruikt bij voedselbereiding zorgt vitaal water voor een beter behoud van smaak, textuur en voedingswaarde.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over producten of de effecten van vitaal water op uw gezondheid en omgeving? Of wilt u een mooie offerte ontvangen voor een van onze producten of vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

 

 

 

Sorteer op

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van fabrikant EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met de fabrikant. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties. 
 

Contact

Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product? Neem contact met ons op!
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel