EWO Vitality Filter - Waterfilter, vitalisator en waterontharder in 1

Flexibele waterfilter en vitalisator voor thuis en op reis

De EWO Vitality Filter is een waterfilter en waterontharder die u makkelijk op de kraan schroeft. Deze vitaliseert en filtert uw drinkwater. Dit drinkwaterfilter is makkelijk te installeren en daardoor geschikt voor iedereen, zowel thuis als op reis. Het is namelijk een flexibele oplossing voor installatie op één kraan, ook op vakantie of zakenreis kunt u hem op de kraan schroeven. U bespaart op het kopen van flessen water. Zo beschikt u elke dag, zowel thuis als in uw hotel, appartement of vakantiewoning, over zuiver drinkwater. De EWO Vitality Filter past op de in de meeste huishoudens standaard M22 kraan. Indien u een kraan met een andere afmeting heeft, kunt u eenvoudig een koppelstuk aanschaffen.

Filteren en vitalisatie van het water

De voordelen van de EWO Vitality Filter

 • Schadelijke stoffen worden uit uw drinkwater gefilterd: de technologie in de EWO Vitality Filter bevat actieve koolstof in blokvorm. Door de unieke hoge dichtheid wordt het hoogst haalbare percentage aan schadelijke stoffen uit het water gefilterd. Medicijnresten, pesticiden, zware metalen (zoals lood), hormonen en bacteriën worden allemaal uit het water gefilterd. De filterkwaliteit is hier specifiek op onderzocht. Het koolstofblok in de filter cartridge heeft een membraangrootte van 0,45 micron. WereldWater adviseert om na 4000 liter water of na 6 maanden de filter cartridge te vervangen. De kwaliteit van de filter cartridge in de EWO Vitality Filter is zo goed dat we kunnen garanderen dat deze minimaal een half jaar meegaat.
 • Uw water wordt weer vitaal en heerlijk zacht: door de hoge druk waarmee het water vanuit de waterzuiveringsinstallaties naar de woningen wordt geduwd en de bochten in de waterleidingen, maar ook door het blootstaan aan elektromagnetische velden, wordt de moleculaire structuur van het water dat de woning binnenkomt beschadigd. Bijna alle EWO producten waaronder ook de EWO Vitality Filter vitaliseren en ontharden het water: de EWO vitalisatietechnologie zorgt ervoor dat de moleculaire structuur van het water wordt hersteld en naar de oorspronkelijke staat wordt gebracht. Dit zorgt ervoor dat de eigenschappen van het water op alle vlakken verbeteren en daardoor ook de effecten ervan. Hierdoor vindt waterontharding plaats en het water wordt zacht, het smaakt lekkerder en is goed opneembaar voor het lichaam. De vitalisatie van het water zorgt er bovendien voor dat er nauwelijks nog harde kalkaanslag ontstaat na het watergebruik (bijvoorbeeld in de wasbak of in apparaten waar u het water in gebruikt, zoals een waterkoker of koffiezetapparaat).

De EWO Vitality Filter is een betaalbare en goede drinkwaterfilter en -vitalisator voor als u het filteren en vitaliseren van water eens wilt uitproberen en de bijzonder positieve eigenschappen van gevitaliseerd water wilt ervaren. Hij is direct te gebruiken, want is inclusief 1 vitality filter cartridge.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Sorteer op
 • EWO Vitality Filter - flexibele waterfilter en vitalisator voor 1 kraan
  EWO Vitality Filter - flexibele waterfilter en vitalisator voor 1 kraan

  De EWO Vitality Filter vitaliseert en filtert het water en kunt u aan de kraan schroeven. Dit product is makkelijk te installeren en daardoor geschikt voor iedereen. Dit product kan ook nog eens op reis meegenomen worden.

  € 174,95 € 169,95
 • Voordeelpakket: 1 EWO Vitality Filter en 1 extra EWO Vitality Filter Cartridge
  Voordeelpakket: 1 EWO Vitality Filter en 1 extra EWO Vitality Filter Cartridge

  Dit is een voordeelpakket van 1 Vitality Filter en 1 extra Vitality Filter Cartridge. In de Vitality Filter zit al standaard 1 cartridge, dus in totaal heeft u 2 cartridges, waarmee u 1 jaar vooruit kunt.

  € 214,40 € 198,90
 • Voordeelpakket: 1 EWO Vitality Filter en 2 extra EWO Vitality Filter Cartridges
  Voordeelpakket: 1 EWO Vitality Filter en 2 extra EWO Vitality Filter Cartridges

  Dit is een voordeelpakket van 1 Vitality Filter en 2 extra Vitality Filter Cartridges. In de Vitality Filter zit al standaard 1 cartridge, dus in totaal heeft u 3 cartridges, waarmee u 1,5 jaar vooruit kunt.

  € 253,35 € 224,85
 • O-ring voor EWO Vitality Filter
  O-ring voor EWO Vitality Filter

  De o-ring wordt gebruikt om de EWO Vitality Filter module goed waterdicht te houden.

  € 7,99
 • Bovenkap EWO Vitality Filter
  Bovenkap EWO Vitality Filter

  Witte bovenkap voor de EWO Vitality Filter

  € 24,99
 • Onderkant EWO Vitality Filter
  Onderkant EWO Vitality Filter

  Is uw EWO Vitality Filter beschadigd aan de onderkant of is de plastic schroefdraad versleten en valt dit buiten de garantie? Bestel dan hier uw nieuwe witte onderkant (exclusief metalen connector).

  € 29,95
 • Koppelstuk Chroom - EWO Vitality Filter
  Koppelstuk Chroom - EWO Vitality Filter

  WereldWater heeft diverse koppelstukken voor uw kraan beschikbaar voor als de EWO Vitality Filter niet op uw kraan past. Zo kan de EWO Vitality Filter toch aangesloten worden.Om het juiste koppelstuk te bepalen is het van belang…

  € 34,99
 • Metalen connector EWO Vitality Filter
  Metalen connector EWO Vitality Filter

  Dit metalen onderdeel (met hendel) voor de EWO Vitality Filter wordt gebruikt als verbindingsstuk tussen kraan en filter.

  € 34,95
 • Drukveer EWO Vitality Filter
  Drukveer EWO Vitality Filter

  Dit onderdeel is nodig voor de vitalisatie van het water. De drukveer wordt geplaatst in het tuitje van de EWO Vitality Filter.

  € 3,95
 • Reparatieservice EWO Vitality Filter
  Reparatieservice EWO Vitality Filter

  Werkt uw EWO Vitality Filter niet meer naar behoren, lekt er bijvoorbeeld ergens water? Neem dan contact met ons op via e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl en stuur een video van het defect en de aankoopbon mee. Wij helpen u…

  € 15,00
 • Koppelstuk RVS - EWO Vitality Filter
  Koppelstuk RVS - EWO Vitality Filter

  WereldWater heeft diverse koppelstukken voor uw kraan beschikbaar voor als de EWO Vitality Filter niet op uw kraan past. Zo kan de EWO Vitality Filter toch aangesloten worden.Om het juiste koppelstuk te bepalen is het van belang…

  € 18,99
 • Vakantiepakket - 12 koppelstukken voor EWO Vitality Filter
  Vakantiepakket - 12 koppelstukken voor EWO Vitality Filter

  WereldWater heeft diverse koppelstukken voor uw kraan beschikbaar voor als de EWO Vitality Filter niet op de kraan past. Zo kan de EWO Vitality Filter toch aangesloten worden.U weet meestal niet van tevoren welke afmeting de kraan…

  € 99,00

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, ruilen, retourneren en productgarantie
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2024 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel