EWO Vitality Filter - Waterfilter, vitalisator en waterontharder in 1

Flexibele waterfilter en vitalisator voor thuis en op reis

De EWO Vitality Filter is een waterfilter en waterontharder die u makkelijk op de kraan schroeft. Deze vitaliseert en filtert uw drinkwater. Dit drinkwaterfilter is makkelijk te installeren en daardoor geschikt voor iedereen, zowel thuis als op reis. Het is namelijk een flexibele oplossing voor installatie op één kraan, ook op vakantie of zakenreis kunt u hem op de kraan schroeven. U bespaart op het kopen van flessen water. Zo beschikt u elke dag, zowel thuis als in uw hotel, appartement of vakantiewoning, over zuiver drinkwater. De EWO Vitality Filter past op de in de meeste huishoudens standaard M22 kraan. Indien u een kraan met een andere afmeting heeft, kunt u eenvoudig een koppelstuk aanschaffen.

Filteren en vitalisatie van het water

De voordelen van de EWO Vitality Filter

  • Schadelijke stoffen worden uit uw drinkwater gefilterd: de technologie in de EWO Vitality Filter bevat actieve koolstof in blokvorm. Door de unieke hoge dichtheid wordt het hoogst haalbare percentage aan schadelijke stoffen uit het water gefilterd. Medicijnresten, pesticiden, zware metalen (zoals lood), hormonen en bacteriën worden allemaal uit het water gefilterd. De filterkwaliteit is hier specifiek op onderzocht. Het koolstofblok in de filter cartridge heeft een membraangrootte van 0,45 micron. WereldWater adviseert om na 4000 liter water of na 6 maanden de filter cartridge te vervangen. De kwaliteit van de filter cartridge in de EWO Vitality Filter is zo goed dat we kunnen garanderen dat deze minimaal een half jaar meegaat.
  • Uw water wordt weer vitaal en heerlijk zacht: door de hoge druk waarmee het water vanuit de waterzuiveringsinstallaties naar de woningen wordt geduwd en de bochten in de waterleidingen, maar ook door het blootstaan aan elektromagnetische velden, wordt de moleculaire structuur van het water dat de woning binnenkomt beschadigd. Bijna alle EWO producten waaronder ook de EWO Vitality Filter vitaliseren en ontharden het water: de EWO vitalisatietechnologie zorgt ervoor dat de moleculaire structuur van het water wordt hersteld en naar de oorspronkelijke staat wordt gebracht. Dit zorgt ervoor dat de eigenschappen van het water op alle vlakken verbeteren en daardoor ook de effecten ervan. Hierdoor vindt waterontharding plaats en het water wordt zacht, het smaakt lekkerder en is goed opneembaar voor het lichaam. De vitalisatie van het water zorgt er bovendien voor dat er nauwelijks nog harde kalkaanslag ontstaat na het watergebruik (bijvoorbeeld in de wasbak of in apparaten waar u het water in gebruikt, zoals een waterkoker of koffiezetapparaat).

De EWO Vitality Filter is een betaalbare en goede drinkwaterfilter en -vitalisator voor als u het filteren en vitaliseren van water eens wilt uitproberen en de bijzonder positieve eigenschappen van gevitaliseerd water wilt ervaren. Hij is direct te gebruiken, want is inclusief 1 vitality filter cartridge.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Sorteer op

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, retourneren en garanties
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2022 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel