Caravans, campers en boten

Water drinken is één van de belangrijkste dingen als u op reis bent. Soms kunt u van het drinkwater in het buitenland ziek worden door de bacterien die in het leidingwater aanwezig zijn of andere ongezonde stoffen, zoals lood. Het water kan ook veilig zijn, maar vreemd smaken. Deze problemen kunt u verhelpen door een EWO waterfilter- en/of vitalisatiesysteem mee te nemen op reis. 

De EWO systemen voorzien u ook van schoon en vitaal water als u op reis bent. De EWO Filter Cartridges zijn zo goed dat zelfs vuil leidingwater uit de kraan in bijvoorbeeld Midden- en Zuid-Amerika en Azië weer drinkbaar wordt. U proeft geen chloor meer en bacterien en andere ongezonde stoffen worden uit het water gefilterd. De systemen zijn ook nog eens makkelijk in gebruik.

Waterfilters en vitalisatoren voor campers, caravans en boten*

 • EWO Gourmet systeem: het systeem dat u aansluit op 1 kraan (in te bouwen onder de gootsteen)
 • EWO Vitality Filter: het mobiele systeem dat u op de kraan schroeft
 • EWO BWO: om het water in tanks of bassins vitaal te houden
 • EWO Textielfilter: voorfilter voor zwaar vervuild water of leidingwater met veel sedimenten, zoals zand. Dit filter voorkomt dat de cartridges van de EWO Vitality Filter en EWO Gourmet heel snel verzadigd raken. 

*Het is mogelijk om meerdere systemen te combineren. 

Let op: WereldWater verzorgt geen installaties buiten Nederland.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over producten of de effecten van vitaal water op uw gezondheid en omgeving? Of wilt u een mooie offerte ontvangen voor een van onze producten of vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Sorteer op
 • EWO Gourmet Basic Premium of EWO Gourmet Basic Puro
  EWO Gourmet Basic Premium of EWO Gourmet Basic Puro

  De EWO Gourmet vitaliseert en filtert het water en wordt ingebouwd onder de gootsteen. Dit product is makkelijk te installeren en daardoor geschikt voor iedereen.

  € 495,00
 • EWO Gourmet Premium Elegance Serie
  EWO Gourmet Premium Elegance Serie

  De EWO Gourmet vitaliseert en filtert het water en wordt ingebouwd onder de gootsteen. Dit product is makkelijk te installeren en daardoor geschikt voor iedereen.

  € 695,00
 • EWO Gourmet Premium Single Serie
  EWO Gourmet Premium Single Serie

  De EWO Gourmet vitaliseert en filtert het water en wordt ingebouwd onder de gootsteen. Dit product is makkelijk te installeren en daardoor geschikt voor iedereen.

  € 565,00
 • EWO Vitality Filter
  EWO Vitality Filter

  De EWO Vitality Filter vitaliseert en filtert het water en kunt u aan de kraan schroeven. Dit product is makkelijk te installeren en daardoor geschikt voor iedereen. Dit product kan ook nog eens op reis meegenomen worden.

  € 149,95
 • EWO BWO - bronwateroptimalisator (enkele en dubbele cilinder)
  EWO BWO - bronwateroptimalisator (enkele en dubbele cilinder)

  Vitalisering voor stilstaand waterDe EWO BWO bronwateroptimalisator draagt ​​bij aan de verbetering van de kwaliteit van het water in stilstaand en langzaam stromend water door het natuurlijke zelfreinigende vermogen te…

  € 549,00
 • EWO Textielfilter
  EWO Textielfilter

  Voor het reinigen van sterk deeltjesverontreinigd of vervuild (troebel) water. Dit voorfilter wordt gebruikt in situaties waarin het leidingwater verontreinigd is met veel sediment, zand en grof vuil, bijvoorbeeld in uw camper of…

  € 99,00
 • EWO Premium Filter Cartridge
  EWO Premium Filter Cartridge

  Deze filter cartridge is voor in het EWO Gourmet Premium systeem.

  € 49,00
 • EWO Puro Filter Cartridge
  EWO Puro Filter Cartridge

  Deze filter cartridge is voor in het EWO Gourmet Premium systeem.

  € 79,00
 • EWO Textiel Filter Cartridge
  EWO Textiel Filter Cartridge

  De EWO Textiel Filter Cartridge is gemaakt voor het EWO Textielfiltersysteem.

  Dit filter is gemaakt om sediment en grofvuildeeltjes uit het leidingwater te filteren. Dit is wenselijk om te voorkomen dat de EWO Premium Filter…

  € 29,00
 • EWO Vitality Filter Cartridge
  EWO Vitality Filter Cartridge

  Deze filter cartridge is voor in de EWO Vitality Filter.

  € 39,95
 • Voordeelpakket: 1 EWO Vitality Filter en 1 extra EWO Vitality Filter Cartridge
  Voordeelpakket: 1 EWO Vitality Filter en 1 extra EWO Vitality Filter Cartridge

  Dit is een voordeelpakket van 1 Vitality Filter en 1 extra Vitality Filter Cartridge. In de Vitality Filter zit al standaard 1 cartridge, dus in totaal heeft u 2 cartridges, waarmee u 1 jaar vooruit kunt.

  € 192,95 € 179,95

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van fabrikant EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met de fabrikant. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties. 
 

Contact

Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product? Neem contact met ons op!
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel