Caravans, campers en boten

Water drinken is één van de belangrijkste dingen als u op reis bent. Soms kunt u van het drinkwater in het buitenland ziek worden door de bacterien die in het leidingwater aanwezig zijn of andere ongezonde stoffen, zoals lood. Het water kan ook veilig zijn, maar vreemd smaken. Deze problemen kunt u verhelpen door een EWO waterfilter- en/of vitalisatiesysteem mee te nemen op reis. 

De EWO systemen voorzien u ook van schoon en vitaal water als u op reis bent. De EWO Filter Cartridges zijn zo goed dat zelfs vuil leidingwater uit de kraan in bijvoorbeeld Midden- en Zuid-Amerika en Azië weer drinkbaar wordt. U proeft geen chloor meer en bacterien en andere ongezonde stoffen worden uit het water gefilterd. De systemen zijn ook nog eens makkelijk in gebruik.

Waterfilters en vitalisatoren voor campers, caravans en boten*

  • EWO Gourmet systeem: het systeem dat u aansluit op 1 kraan (in te bouwen onder de gootsteen)
  • EWO Vitality Filter: het mobiele systeem dat u op de kraan schroeft
  • EWO BWO: om het water in tanks of bassins vitaal te houden
  • EWO Textielfilter: voorfilter voor zwaar vervuild water of leidingwater met veel sedimenten, zoals zand. Dit filter voorkomt dat de cartridges van de EWO Vitality Filter en EWO Gourmet heel snel verzadigd raken. 

*Het is mogelijk om meerdere systemen te combineren. 

Let op: WereldWater verzorgt geen installaties buiten Nederland.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over producten of de effecten van vitaal water op uw gezondheid en omgeving? Of wilt u een mooie offerte ontvangen voor een van onze producten of vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Sorteer op

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, ruilen, retourneren en productgarantie
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2024 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel