Over EWO

Water – element of life

"The principle of all things is water. Everything is made of water, and everything returns to water. Water is the source of everything – water is life."

[Thales von Milet - Greek philosopher]

Water stijgt op uit een bron. Origineel en puur. Het heeft een lange weg tot het loopt uit een waterleiding. EWO geeft iets terug aan het water: zijn kracht.

EWO Wasser Technik GmbH is gebaseerd in Oostenrijk en heeft reeds 20 jaar ervaring met het zuiveren en vitaliseren van water. De eisen die EWO stelt aan producten op het gebied van watertechnologie zijn zeer hoog. Alle producten worden vervaardigd uit duurzame materialen en geven het hoogst haalbare resultaat in waterkwaliteit. Alle effecten van EWO watertechnologie worden onderbouwd door universitair onderzoek en goede referenties. Op alle vitalisatietechnologie zit een 6 maanden niet-goed-geld-terug garantie zodat u zeker weet dat u tevreden bent.

Neem ook eens een kijkje bij de referenties van EWO.

 

© 2021 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel