Vaste systemen (voor gefilterd én gevitaliseerd water)

EWO waterfilters en vitalisatoren

WereldWater biedt u verschillende vaste systemen aan die uw kraanwater filteren en vitaliseren:

 • EWO Gourmet: het systeem dat het drinkwater filtert en vitaliseert onder het aanrecht. Dit systeem is beschikbaar in drie uitvoeringen: Basic Serie, Single Serie en Elegance Serie.
 • EWO Classic of EWO Dolomit: vitalisator op de waterleiding. Dit systeem wordt geinstalleerd in de meterkast en zorgt voor gevitaliseerd water door uw hele woning of bedrijf.
 • EWO Quadro: waterfiltersysteem op de hoofdwaterleiding. Dit systeem wordt geinstalleerd in de meterkast en zorgt voor gefilterd water door uw hele woning of bedrijf.

Het is mogelijk om meerdere EWO systemen met elkaar te combineren, bijvoorbeeld een EWO Classic en EWO Gourmet of een EWO Classsic en EWO Quadro.

Lees hieronder meer informatie over de systemen of klik op de producten onderaan de pagina voor uitgebreidere informatie.

EWO Gourmet: vitalisator en drinkwaterfilter

Kraanwaterfiltersysteem voor onder de gootsteen

De EWO Gourmet, ons kraanwaterfilter, vitaliseert en filtert het water en wordt ingebouwd onder de gootsteen. Dit product is makkelijk te installeren en daardoor geschikt voor iedereen. De technologie in de EWO Gourmet bevat actieve koolstof in blokvorm. Door de unieke hoge dichtheid hiervan, wordt het hoogst haalbare percentage aan schadelijke stoffen uit het water gefilterd. Medicijnresten, pesticiden, zware metalen (zoals lood), hormonen en bacteriën worden allemaal uit het water gefilterd. De filterkwaliteit is hier specifiek op onderzocht. Het koolstofblok in de EWO Premium Filter Cartridge (bij de standaard EWO Gourmet Basic Premium) heeft een membraangrootte van 0,45 micron. WereldWater adviseert om na 10.000 liter water of na 6 maanden deze filter cartridge te vervangen. Het koolstofblok in de EWO Puro Filter Cartridge (bij de EWO Gourmet Basic Puro) heeft een membraangrootte van 1,5 micron. WereldWater adviseert om na 5.000 liter water of na 6 maanden deze filter cartridge te vervangen. De kwaliteit van de cartridge in de EWO Gourmet is zo goed dat we kunnen garanderen dat deze minimaal een half jaar meegaat.

LET OP! De prestaties van de EWO Gourmet zijn afhankelijk van de gebruikte filterpatronen. Uitgaande van een waterdruk van 4 bar: kan ongeveer 2 liter water per minuut worden gefilterd met een Premium Cartridge en ongeveer 7 liter water per minuut bij een Puro Cartridge.

De EWO Gourmet is een combinatie van de beste wetenschappelijk aangetoonde filtertechnologie en de natuurlijke vitalisatie van de EWO Methode.

Bij de EWO Gourmet systemen heeft u keuze uit verschillende samenstellingen:

 • Basic Serie (in enkele of DUO versie): deze module wordt geleverd zonder kraan.

 • Single Serie: deze wordt geleverd met een kleine nieuwe 1-wegs kraan voor het gefilterde en gevitaliseerde water, naast uw bestaande kraan.

 • Elegance Serie: deze wordt geleverd met een nieuwe 3-wegs kraan die uw bestaande kraan vervangt. U tapt dan gewoon leidingwater en het gefilterde en gevitaliseerde water uit 1 kraan.

Bekijk het overzicht met afbeeldingen en specificaties van alle 1-wegs- en 3-wegskranen in ons assortiment.

Vitalisatie en/of waterfilter op de hoofdwaterleiding

Het is ook mogelijk om het water bij binnenkomst in de woning of het bedrijf direct te laten behandelen door een vitalisator en/of waterfilter. Deze watervitalisator en/of waterfilter wordt dan geinstalleerd op de hoofdleiding in de meterkast. Dit zorgt voor gevitaliseerd en/of gefilterd water door uw hele huis of bedrijf. Vitaal water ondersteunt de gezondheid en voorkomt problemen zoals harde kalkaanslag en andere afzettingen, maar het is ook beter voor de huid. Bijvoorbeeld huidproblemen die ontstaan door douchen en baden zullen hiermee grotendeels worden voorkomen. Door het gebruik van vitaal water kunt u minstens 50% besparen op het gebruik van chemicaliën, schoonmaak- en bestrijdingsmiddelen. De vitalisatoren van EWO zijn wetenschappelijk onderzocht op verschillende universiteiten en de resultaten spreken voor zich. Gefilterd water zorgt voor water dat ontdaan is van deeltjes, chloorresten, lood en koper, etc.

EWO Classic - voor op de hoofdwaterleiding

Een EWO Classic wordt op de hoofdwaterleiding aangesloten. Vitaal water ondersteunt uw gezondheid, verwijdert bestaande én verhindert nieuwe harde kalkaanslag. De EWO Classic helpt de last op uw apparaten, het grondwater en uw omgeving te verminderen, waardoor u veel kunt besparen op onderhoudskosten. De EWO Classic is leverbaar vanaf 3/8 inch tot en met 3 inch. Grotere maten zijn op aanvraag verkrijgbaar tot en met 8 inch.

EWO Dolomit - voor op de hoofdwaterleiding - voor hard leidingwater

De EWO Dolomit voorziet uw gehele huis of bedrijf van gevitaliseerd water en is speciaal ontwikkeld voor extreme omstandigheden zoals hardheden van het leidingwater boven 10 dH of zeer warm water (>60°C). De EWO Dolomit is te gebruiken voor woningen, bedrijven of hele flats. Door de combinatie van de bewezen technologie van de EWO Classic en een magnesium offer anode worden zelfs de ergste vormen van harde kalkaanslag op een natuurlijke manier verwijderd en voorkomen. De EWO Dolomit helpt de last op uw apparaten, het grondwater en uw omgeving te verminderen, waardoor u veel kunt besparen op onderhoudskosten. De EWO Dolomit is leverbaar vanaf 1 inch tot en met 4 inch.

EWO Quadro - voor op de hoofdwaterleiding

Het is aan te raden om voor aanschaf eerst contact met ons op te nemen over het meest geschikte systeem en de te gebruiken cartridges. Het is belangrijk om vooraf de druk van het water dat uw woning binnenkomt op te vragen bij het waterbedrijf.

De EWO Quadro is een waterfilter voor installatie op de hoofdwaterleiding. Zo heeft u in uw hele woning gefilterd water wat ook uw pijpleidingen beschermt. De gebruikte filters verwijderen met name chloor, organische verbindingen en deeltjes. Bij gebruik van de EWO Premium Filter Cartridge worden ook hoge lood- en koperconcentraties uit het water verwijderd. Door parallelle filtratie en een viervoudige behuizing zijn hogere debieten mogelijk. Dit waterfiltersysteem gebruikt 4 EWO Premium Filter Cartridges om het water te filteren.

Installatie

Alle systemen zijn inclusief installatiemateriaal. De installatie van de producten is net zo belangrijk als de kwaliteit ervan. WereldWater werkt samen met erkende en voor de EWO producten opgeleide installateurs zodat u verzekerd bent van een juiste installatie. Indien u installatie wenst, dan kunt u dit aangeven als productoptie bij uw bestelling. Ook wanneer u het product bij een andere winkel heeft aangeschaft, kunnen wij de installatie voor u regelen.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over producten of de effecten van vitaal water op uw gezondheid en omgeving? Of wilt u een mooie offerte ontvangen voor een van onze producten of vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Sorteer op
 • EWO Gourmet Basic Premium of Puro - waterfilter en vitalisator voor in de gootsteenkast
  EWO Gourmet Basic Premium of Puro - waterfilter en vitalisator voor in de gootsteenkast

  De EWO Gourmet vitaliseert en filtert het water en wordt ingebouwd onder de gootsteen. Dit product is makkelijk te installeren en daardoor geschikt voor iedereen.

  € 615,00 € 598,95
 • EWO Gourmet Basic DUO
  EWO Gourmet Basic DUO

  Vitalisatie en waterfiltering door EWO Gourmet DUOKraanwaterfilter en waterontharderDe EWO Gourmet is onze kraanwaterfilter die het water vitaliseert en filtert. Dit systeem wordt ingebouwd onder de gootsteen. Dit product is…

  € 749,00
 • EWO Gourmet Single Serie
  EWO Gourmet Single Serie

  De EWO Gourmet vitaliseert en filtert het water en wordt ingebouwd onder de gootsteen. Dit product is makkelijk te installeren en daardoor geschikt voor iedereen.

  € 653,00 € 643,50
 • EWO Gourmet Elegance Serie
  EWO Gourmet Elegance Serie

  De EWO Gourmet vitaliseert en filtert het water en wordt ingebouwd onder de gootsteen. Dit product is makkelijk te installeren en daardoor geschikt voor iedereen.

  € 699,00
 • 1-wegs kranen
  1-wegs kranen

  De kranen voor de EWO Gourmet Single (1-wegs kraan) kunt u ook los bestellen. U vindt hier het assortiment. Maak een keuze in de keuzelijst om de juiste afbeelding van de kraan te bekijken. Bekijk het overzicht met afbeeldingen en…

  € 75,00
 • 3-wegs kranen
  3-wegs kranen

  De kranen voor de EWO Gourmet Elegance Serie (3-wegs kranen) kunt u ook los bestellen. U vindt hier het assortiment. Maak een keuze in de keuzelijst om de juiste afbeelding vande kraan te bekijken. Bekijk het overzicht met…

  € 104,00
 • O-ring voor EWO Gourmet
  O-ring voor EWO Gourmet

  De o-ring wordt gebruikt om de EWO Gourmet module goed waterdicht te houden.

  € 7,99
 • EWO Gourmet Modulesleutel
  EWO Gourmet Modulesleutel

  EWO GOURMET MODULE SLEUTELMet deze sleutel (geschikt voor modellen EWO Gourmet die niet ouder zijn dan 5 jaar) kunt de EWO Gourmet module opendraaien voor het vervangen van de EWO Premium Filter Cartridge, EWO Puro Filter…

  € 24,99
 • Voordeelpakket: EWO Classic systeem + EWO Gourmet systeem
  Voordeelpakket: EWO Classic systeem + EWO Gourmet systeem

  Met dit pakket van EWO producten voorziet u de woning van vitaal en zuiver drinkwater.

  In dit pakket onvangt u de volgende EWO producten:

  ∙ 1 x EWO Classic (3/8 inch, 1/2 inch, 3/4 inch)
  ∙ 1 x EWO Gourmet systeem (Basic,…

  € 1.755,00 € 1.575,00
 • Voordeelpakket: EWO Gourmet systeem + 1 extra EWO Premium Filter Cartridge
  Voordeelpakket: EWO Gourmet systeem + 1 extra EWO Premium Filter Cartridge

  Dit is een voordeelpakket van 1 EWO Gourmet Basic Premium systeem en 1 extra EWO Premium Filter Cartridge. In de EWO Gourmet zit al standaard 1 cartridge bevestigd, dus in totaal heeft u 2 cartridges, waarmee u 1 jaar vooruit…

  € 640,00
 • Voordeelpakket: Totale huisoplossing
  Voordeelpakket: Totale huisoplossing

  Vitaal en zuiver water in uw hele woningDit pakket van EWO producten voorziet uw hele huis van vitaal en zuiver water.

  In dit pakket onvangt u de volgende EWO producten:

  ∙ 1 x EWO Classic 3/8 inch, 1/2 inch of 3/4 inch
  ∙ 1 x…

  € 2.411,00 € 2.099,00
 • EWO Puro Filter Cartridge
  EWO Puro Filter Cartridge

  Deze filter cartridge is voor in het EWO Gourmet Premium systeem.

  € 89,00 € 80,10
 • EWO Premium Filter Cartridge
  EWO Premium Filter Cartridge

  Deze filter cartridge is voor in het EWO Gourmet Premium systeem.

  € 49,00 € 44,10
 • Voordeelpakket: 3 EWO Premium Filter Cartridge
  Voordeelpakket: 3 EWO Premium Filter Cartridge

  Deze filter cartridge is voor in het EWO Gourmet Premium systeem.

  € 147,00 € 141,00
 • EWO Apartment - vitalisator op de waterleiding
  EWO Apartment - vitalisator op de waterleiding

  Vitalisatie op de hoofdwaterleidingVoor gebruik in lease- of huurappartementenDe EWO Apartment is speciaal ontwikkeld voor lease- of huurwoningen waarbij de hoofdwaterleiding een centrale koud water afsluitklep heeft. Wanneer dit…

  € 1.049,00

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, ruilen, retourneren en productgarantie
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2024 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel