Over ons

Na jarenlange ervaring in de gezondheidswereld en ervaring elders met de verkoop van EWO producten, hebben wij in januari 2021 WereldWater opgericht, als EWO vitalisator- en waterfilterexpert. WereldWater is de opvolger van Water Solutions die niet meer bestaat en zet hun diensten voort. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van EWO producten en kunnen u voorzien van specialistisch advies. Wij kunnen u adviseren over welk systeem het best bij u en uw huishouden past. De fabrikant van de producten heeft ons aangewezen als officieel partner en wij zijn in Nederland verantwoordelijk voor garantievraagstukken. Wij helpen u graag.

Wij hebben kwaliteit, duurzaamheid, betaalbaarheid en bereikbaarheid hoog in het vaandel staan.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en vragen. 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de voordelen van zuiver water kan ervaren.

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van fabrikant EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met de fabrikant. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties. 
 

Contact

Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product? Neem contact met ons op!
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel