Garantie

WereldWater is door EWO aangewezen als garantiepartner in Nederland. Op EWO producten ontvangt u 2 jaar garantie. Mocht uw product defect raken, dan zullen wij contact opnemen met de fabrikant en u kosteloos helpen.

Zijn er problemen buiten de garantietermijn? Schroom dan niet om ook contact op te nemen. Wij zullen u zo goed als mogelijk proberen te helpen.

Graag ontvangen wij een foto waarop het defect te zien is met daarbij een beschrijving van het probleem. U kunt dit mailen aan: bestellingen@wereldwater.nl.

 

 

 

 

 

 

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van fabrikant EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met de fabrikant. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties. 
 

Contact

Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product? Neem contact met ons op!
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel