Garantie

WereldWater is door EWO aangewezen als garantiepartner in Nederland. Op EWO producten ontvangt u 2 jaar garantie. Mocht uw product defect raken, dan zullen wij contact opnemen met de fabrikant en u kosteloos helpen.

Zijn er problemen buiten de garantietermijn? Schroom dan niet om ook contact op te nemen. Wij zullen u zo goed als mogelijk proberen te helpen. Naast dat het mogelijk is om losse onderdelen voor producten te bestellen, hebben wij ook een Reparatieservice voor de EWO Vitality Filter.

Graag ontvangen wij via e-mail een foto of video waarop het defect te zien is met daarbij een beschrijving van het probleem. U kunt dit mailen aan: bestellingen@wereldwater.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.

 

 

 

 

 

 

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, ruilen, retourneren en productgarantie
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2024 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel