EWO Vital

Naast dat de EWO Vital gebruikt kan worden in verwarmings- en koelingscircuit, kunt u deze ook aansluiten op een waterleiding om zo gevitaliseerd drink- of douchewater te krijgen. Er is zelfs een speciale EWO Vital Shower om aan te sluiten op de douchekop.

Sorteer op
 • EWO Vital
  EWO Vital

  Tussen de EWO producten vindt u ook vitalisatoren voor verwarmings- en koelingscircuits. EWO is deze enige die deze vitalisatoren aanbiedt. De EWO Vital voor grotere circuits.

  € 395,00 € 355,00
 • EWO Vital Shower
  EWO Vital Shower

  De EWO Vital Shower is een EWO Vital die een aansluiting heeft voor een douchekop. Deze module is makkelijk aan te draaien en levert vitaal water voor het douchen.

  De EWO Vital Shower heeft een 1/2 inch aansluiting met aan 1…

  € 535,00 € 499,00

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, ruilen, retourneren en productgarantie
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2024 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel