EWO Gourmet Basic Premium of Puro

EWO Gourmet: vitalisator en drinkwaterfilter

Kraanwaterfilter en waterontharder voor de keukenkraan

De EWO Gourmet, ons kraanwaterfilter, vitaliseert en filtert het water en wordt ingebouwd in het gootsteenkastje. Dit product is makkelijk zelf te installeren en daardoor geschikt voor iedereen. Maar u kunt het werk ook uit handen laten nemen door de Wereldinstallateur van WereldWater.

De technologie in de EWO Gourmet bevat actieve koolstof in blokvorm. Door de unieke hoge dichtheid hiervan, wordt het hoogst haalbare percentage aan schadelijke stoffen uit het water gefilterd:

  • medicijnresten
  • pesticiden
  • zware metalen (zoals lood)
  • hormonen
  • bacteriën

Er passen verschillende typen filter cartridges in dit waterfiltersysteem. Bekijk de prestaties en specificaties van de verschillende filter cartridges.

Standaard adviseren wij de EWO Premium Filter Cartridge en EWO Puro Filter Cartridge. Er kunnen situaties zijn waarin wij u een andere filter cartridge adviseren of u zelf een andere filter cartridge wenst. Deze combinaties met een andere filter cartridges zijn helaas niet via de webshop te bestellen. Neem contact op via e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl om een combinatie met een andere filter cartridge bij ons te bestellen. 

LET OP! De prestaties van de EWO Gourmet zijn afhankelijk van de gebruikte filterpatronen. Uitgaande van een waterdruk van 4 bar: kan ongeveer 2 liter water per minuut worden gefilterd met een Premium Cartridge en ongeveer 7 liter water per minuut bij een Puro Cartridge.

De EWO Gourmet is een combinatie van de beste wetenschappelijk aangetoonde filtertechnologie en de natuurlijke vitalisatie van de EWO methode.

Bij de EWO Gourmet systemen heeft u keuze uit verschillende samenstellingen:

  • Basic Serie (in enkele of DUO versie): deze module wordt geleverd zonder kraan.
  • Single Serie: deze wordt geleverd met een kleine nieuwe 1-wegs kraan voor het gefilterde en gevitaliseerde water, naast uw bestaande kraan.
  • Elegance Serie: deze wordt geleverd met een nieuwe 3-wegs kraan die uw bestaande kraan vervangt. U tapt dan gewoon leidingwater en het gefilterde en gevitaliseerde water uit 1 kraan.
Sorteer op

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, ruilen, retourneren en productgarantie
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2023 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel