Horeca en hotels

Tabel EWO systemen voor horeca en hotels

Systemen voor gebruiks- en drinkwater

Een EWO Classic, ons vitalisatiesysteem, (en EWO Quadro, ons filtersysteem) kan geinstalleerd worden op uw hoofdwaterleiding. Dit zorgt voor vitaal (en gefilterd) water in uw hele horecagelegenheid. Uw bezoekers zullen het water lekkerder vinden en ook meer water drinken. De EWO Classic zorgt er ook dat er minder harde kalkaanslag ontstaat in uw apparaten, zoals de vaatwasmachine of het koffie-apparaat. Dit bespaart u op onderhoudskosten en apparaten gaan langer mee.

Wanneer zuiver en vitaal water in voedsel en bereidingen wordt gebruikt, neemt het water meer smaak en nutriënten op, waardoor smaak en beleving beter worden.

Toepassingen op centrale verwarming en koel-warmtesystemen

Voor het centrale verwarmingssysteem heeft WereldWater een vitalisator die een vuilfilter direct overbodig maakt. In Oostenrijk en Duitsland is men op vele vlakken al overgestapt van filtering naar vitalisatie van verwarmingswater. Waarom? Heel simpel:

  • Energiebesparing van minstens 10%.
  • Verminderde belasting op het circuit waardoor dit langer meegaat en minder onderhoud nodig heeft.
  • Het systeem biedt een continue behandeling van het verwarmingswater, gebruikt geen chemicaliën of elektriciteit en is volledig onderhoudsvrij.

Neem voor meer informatie of advies contact met ons op.

Sorteer op

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, ruilen, retourneren en productgarantie
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2024 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel