Vijvers, watertanks en zwembaden

Vitalisering voor stilstaand water

EWO BWO - bronwateroptimalisator (enkele en dubbele cilinder)

De EWO BWO bronwateroptimalisator draagt ​​bij aan de verbetering van de kwaliteit van het water in stilstaand en langzaam stromend water door het natuurlijke zelfreinigende vermogen te ondersteunen. Dit apparaat is ontworpen om stilstaand water in putten, watertanks en beerputten te vitaliseren. De EWO Well Vitalizer is eenvoudig te installeren zonder loodgieterswerk. Het helpt de waterkwaliteit te verbeteren door het natuurlijke assimilatievermogen te ondersteunen. Door dit proces kan geleidelijk het microbiologische evenwicht worden hersteld.  Er wordt een continue en permanente functie gegeven.

De bronwateroptimalisator helpt de waterkwaliteit te verbeteren door het natuurlijke zelfreinigende vermogen te ondersteunen. Zo is een geleidelijk herstel van het microbiologisch evenwicht mogelijk. Eenvoudig te installeren, zonder enige structurele veranderingen. Het apparaat is vastgemaakt met een 5 mm nylon touw zodat het zich ongeveer 20 - 30 cm boven de bodem van de wasbakken bevindt. Plaats bij drijfmest- en mestputten en rioolwaterzuiveringsinstallaties de bronwateroptimalisator in het bovenste derde deel van de te behandelen vloeistof met behulp van een vlotter. 

De EWO BWO werkt met de 2 mechanismen van de EWO-methode:

 • informatieoverdracht
 • magnetisme

De EWO BWO wordt gebruikt in langzaam of stilstand water, zoals tanks en vijvers: natuurlijke vijvers, bronwaterreservoirs, biotopen, mestputten, putjes met een diameter van minimaal 50 cm, circulatietanks.

Voor zwembaden raden wij de EWO Vital aan.

Afmetingen

 • 2 cilinder: 20 cm x 13,5 cm x 6 cm, 2,4 kg, voor een watervolume tot ongeveer 20.000 liter
 • 1 cilinder: 23 cm x 6 cm x 6 cm, 1,3 kg, voor een watervolume tot ongeveer 10.000 liter

EWO Vital, vitalisator voor zwembaden, natuurlijke vijvers en spa's

De EWO Vital kan in uw verwarmings- en koelingscircuit gebruikt worden, maar ook in zwembaden, natuurlijke vijvers en spa's. U zult onder de indruk zijn van de positieve veranderingen: verbeterde waterkwaliteit met de mogelijkheid om te besparen op chloor, chemicaliën en reinigingsmiddelen, wat wilt u nog meer?

Voordelen voor zwembaden, natuurlijke vijvers, fonteinen

 • Verminderd gebruik van chemicaliën mogelijk
 • Verbeterde microbiologie
 • Gemakkelijker schoon te maken
 • Helderder water
 • Verminderde chloorgeur
 • Verminderde huidirritatie

De aanschaf van een EWO Vital is een uitstekende investering. Jarenlange ervaring heeft uitgewezen dat het gemiddelde bedrijf zijn kosten er binnen 1 á 2 jaar uitheeft. Door op een natuurlijke wijze met water om te gaan wordt het ook makkelijker om aan de steeds strenger wordende milieu-eisen te voldoen.

Afmetingen

De EWO Vital is leverbaar vanaf 3/8 inch tot en met 6 inch. Grotere maten zijn op aanvraag verkrijgbaar tot en met 8 inch. Voor meer informatie over de voor uw huis, zwembad of bedrijf meest geschikte maat kunt u contact met ons opnemen.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over producten of de effecten van vitaal water op uw gezondheid en omgeving? Of wilt u een mooie offerte ontvangen voor een van onze producten of vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Sorteer op
 • EWO BWO - bronwateroptimalisator (enkele en dubbele cilinder)
  EWO BWO - bronwateroptimalisator (enkele en dubbele cilinder)

  Vitalisering voor stilstaand waterDe EWO BWO bronwateroptimalisator draagt ​​bij aan de verbetering van de kwaliteit van het water in stilstaand en langzaam stromend water door het natuurlijke zelfreinigende vermogen te…

  € 549,00
 • EWO Vital
  EWO Vital

  Tussen de EWO producten vindt u ook vitalisatoren voor verwarmings- en koelingscircuits. EWO is deze enige die deze vitalisatoren aanbiedt. De EWO Vital voor grotere circuits.

  € 395,00 € 355,00

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, ruilen, retourneren en productgarantie
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2024 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel