Installaties

Laten installeren van een waterfilter / vitalisator van EWO

Wilt u uw EWO waterfilter / vitalisator vakkundig laten installeren? Dat kan. Lees hieronder meer.

Installatie van bij WereldWater aangeschafte EWO producten

De installatie van de producten is net zo belangrijk als de kwaliteit ervan. WereldWater werkt samen met erkende en voor de EWO producten opgeleide Wereldinstallateurs zodat u verzekerd bent van een juiste installatie. Indien u installatie wenst, kunt u dit aangeven als productoptie bij uw bestelling. Vervolgens levert u via e-mail onderstaande gegevens bij ons aan.

Installatie EWO producten die bij een andere winkel zijn aangeschaft

De installateurs van WereldWater kunnen ook uw installatie verzorgen, wanneer u het product bij een andere winkel aangeschaft heeft. U neemt dan afzonderlijk via e-mail contact met ons op en levert onderstaande gegevens aan. De meerkosten (bovenop de uurprijs van de installateur, zie onder het kopje Kosten) hiervoor zijn € 25,- handelingskosten. Deze handelingskosten worden apart gefactureerd door WereldWater. 

Benodigde gegevens voor installatie

Als u installatie door een installateur van WereldWater wenst, ontvangen wij graag foto's en een beschrijving van uw situatie. U kunt deze mailen aan: bestellingen@wereldwater.nl. Het gaat om:

  • foto's van gootsteenkast/meterkast/hoofdleiding/warmtepomp/cv-ketelomgeving, afhankelijk van waar het product geïnstalleerd wordt.

  • beschrijving van naastgelegen apparaten (zoals koelkast) en de aanwezige elektrische apparaten en bedradingen binnen een omtrek van een meter van de locatie waar het product geïnstalleerd moet worden.

Kosten installatie EWO product

De kosten voor installatie zijn afhankelijk van het product en uw situatie. De uurprijs inclusief voorrijkosten en BTW is € 65,-. Dit is exclusief materiaalkosten. De installateur is gemiddeld 1 à 2 uur bezig per installatie. Bij het inplannen van de afspraak kan de installateur een inschatting van de tijd geven aan de hand van de toegestuurde foto's en omschrijving. De installateur factureert de installatiewerkzaamheden separaat aan u.  

Sorteer op
  • Installatie EWO producten aangeschaft bij andere winkel
    Installatie EWO producten aangeschaft bij andere winkel

    De installateurs van WereldWater kunnen ook uw installatie verzorgen, wanneer u het product bij een andere winkel aangeschaft heeft. U neemt dan afzonderlijk via e-mail contact met ons op en levert onderstaande gegevens aan. De…

    € 25,00

Contact

Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product? Neem contact met ons op!
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel