Circulatiewater - open circuits

Vitaliseer het water in uw verwarmings- en koelingscircuits

Tussen de EWO producten vindt u ook vitalisatoren voor verwarmings- en koelingscircuits. EWO is de enige die deze vitalisatoren aanbiedt. Deze vitalisatoren zorgen ervoor dat de kwaliteit van het verwarmingswater van goede kwaliteit blijft zonder dat het water (zoals normaalgesproken het geval zou zijn) in het systeem gaat rotten. Het circuit levert dan een energiebesparing van minimaal 10 procent. Ook het onderhoud wordt vele malen minder en de levensduur van de ketel wordt substantieel verlengd. De EWO HWO is geschikt voor huishoudens en de EWO Vital en EWO Activ voor grotere circuits.

Vitalisator voor circuits

De EWO Vital en EWO Activ zijn geschikt voor grotere verwarmings- en koelingscircuits met een waterinhoud van meer dan 1m3 en één of meerdere buffers.

Het onderhoud van verwarmingswatercircuits is vaak moeilijk en arbeidsintensief en ook niet erg milieuvriendelijk. Er kunnen veel problemen ontstaan in grotere verwarmings- en koelingscircuits door bijvoorbeeld coatings, materiaalafzettingen, opeenhopingen van modder, lekkages, etc. Het oplossen van schades aan pompen, mengkleppen en warmte-uitwisselaars is kostbaar. Ook de chemicalien die in grotere installaties gebruikt worden om de leidingen schoon te houden zijn kostbaar. En natuurlijk is dit ook een belasting voor het milieu.

De EWO Vital en EWO Activ kunnen ervoor zorgen dat bovengenoemde problemen verholpen en voorkomen worden. De EWO-methode zorgt voor helder verwarmingswater door middel van een natuurlijke vitalisatiemethode in een onderhoudsvrij apparaat. De onderhoudskosten worden verminderd en er zijn geen chemicalien meer nodig om het circuit schoon te houden en de vitalisatie van het water in het circuit zorgt voor een verbetering in rendement. Bestaand vuil en aanslag worden in een periode van 3 tot 5 weken vanzelf verwijderd en daarna voorkomen.

Voordelen voor uw verwarmingssysteem

 • Bescherming voor het hele systeem
 • Helder verwarmingswater
 • Geheel natuurlijk
 • Onderhoud van verwarmingswater
 • Besparingen voor decennia
 • Onderhoudsvrij

Voordelen voor proceswater- en koelcircuits

 • Minder technische problemen en minder systeemonderhoud
 • Voorkom algengroei
 • Verminder het gebruik van chemicaliën

Vitalisator voor zwembaden, natuurlijke vijvers en spa's

De EWO Vital kan ook gebruikt worden in zwembaden, natuurlijke vijvers en spa's. U zult onder de indruk zijn van de positieve veranderingen: verbeterde waterkwaliteit met de mogelijkheid om te besparen op chloor, chemicaliën en reinigingsmiddelen, wat wilt u nog meer?

Voordelen voor zwembaden, natuurlijke vijvers, fonteinen

 • Verminderd gebruik van chemicaliën mogelijk
 • Verbeterde microbiologie
 • Gemakkelijker schoon te maken
 • Helderder water
 • Verminderde chloorgeur
 • Verminderde huidirritatie

De aanschaf van een EWO Vital is een uitstekende investering. Jarenlange ervaring heeft uitgewezen dat het gemiddelde bedrijf zijn kosten er binnen 1 á 2 jaar uitheeft. Door op een natuurlijke wijze met water om te gaan wordt het ook makkelijker om aan de steeds strenger wordende milieu-eisen te voldoen.

Installatie

De installatie van de producten is net zo belangrijk als de kwaliteit ervan. WereldWater werkt samen met erkende en voor de EWO producten opgeleide installateurs zodat u verzekerd bent van een juiste installatie. Indien u installatie wenst, dan kunt u dit aangeven als productoptie bij uw bestelling.

Afmetingen

De EWO Vital is leverbaar vanaf 3/8 inch tot en met 6 inch. Grotere maten zijn op aanvraag verkrijgbaar tot en met 8 inch. Voor meer informatie over de voor uw huis of bedrijf meest geschikte maat kunt u contact met ons opnemen.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over producten of de effecten van vitaal water op uw gezondheid en omgeving? Of wilt u een mooie offerte ontvangen voor een van onze producten of vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

 


 

Sorteer op
 • EWO Vital
  EWO Vital

  Tussen de EWO producten vindt u ook vitalisatoren voor verwarmings- en koelingscircuits. EWO is deze enige die deze vitalisatoren aanbiedt. De EWO Vital voor grotere circuits.

  € 395,00 € 355,00
 • HB-PRO - Verwarmingsbeschermings filtersysteem
  HB-PRO - Verwarmingsbeschermings filtersysteem

  Verwarmingsbeschermingsfilter met geïntegreerde activering

  De installatie van een verwarmingswaterbeschermingsfilter wordt tegenwoordig door veel ketelfabrikanten aanbevolen en helpt het hele verwarmingssysteem te beschermen. De…

  € 999,00 € 949,00
 • EWO Activ - Actieve corrosiebescherming
  EWO Activ - Actieve corrosiebescherming

  Voor verwarmingswater in productiewaterprocessenDe EWO Activ heeft een actieve corrosiebescherming van het water door middel van:
  + opofferingsanodesysteem
  + magneet- en slibafscheiding
  + natuurlijke EWO-waterbehandeling Werking…

  € 738,00 € 699,00

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, ruilen, retourneren en productgarantie
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2024 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel