Retourneren

Aankoop

Voldoet uw webwinkelaankoop niet aan uw verwachtingen? Na ontvangst van uw bestelling heeft u wettelijk 14 dagen de tijd om uw bestelling zonder opgave van redenen te annuleren. Dit heet herroepingsrecht. Om gebruik te maken van dit recht kunt u het herroepingsformulier invullen en e-mailen aan bestellingen@wereldwater.nl. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product gecrediteerd.

Hieronder leggen we u uit hoe u de producten terug kunt sturen.

Termijn

U kunt een artikel ruilen of annuleren binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Het artikel dient onbeschadigd, ongebruikt, schoon en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking aan ons retour te worden gestuurd. U mag het artikel niet gebruiken en geen labels of prijskaartjes verwijderen als u het artikel retour wilt sturen. Retour gestuurde artikelen worden hier bij binnenkomst op gecontroleerd. Bij ruilen van een artikel vragen wij u vriendelijke het bestelde artikel te retourneren en het gewenste artikel opnieuw te bestellen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourzending versturen

De kosten voor het retour sturen van een artikel zijn voor uw eigen rekening. U bent vrij om zelf een verzendbedrijf te kiezen. Let op! Voeg in de verpakking uw orderbevestiging toe zodat wij weten van wie het pakket retour afkomstig is. Elke retourzending dient met een track en trace code te worden verstuurd zodat u kunt nagaan waar uw zending zich bevindt. Bewaar goed uw verzendbewijs (track & trace) om te voorkomen dat uw zending zoek raakt en altijd te traceren is. Retourzendingen zonder track en trace code en zonder orderbevestiging worden niet geaccepteerd.

Retouradres: WereldWater, Zelkovolaan 56, 2382 EL Zoeterwoude.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking aan WereldWater geretourneerd worden. Het product mag niet door u of een derde geïnstalleerd/gemonteerd zijn. Wanneer het geretourneerde product aan bovengenoemde voorwaarden voldoet, zullen wij het gehele bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product terugstorten naar de rekening van herkomst.

 

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van fabrikant EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met de fabrikant. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties. 
 

Contact

Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product? Neem contact met ons op!
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel