Retourneren / ruilen

Wilt u een artikel ruilen of retourneren, dat kan volgens onderstaande procedure. Retouren kunnen wij alleen accepteren wanneer u deze via e-mail (bestellingen@wereldwater.nl) aan ons doorgeeft.

Aankoop

Voldoet uw webwinkelaankoop niet aan uw verwachtingen? Na ontvangst van uw bestelling heeft u wettelijk 14 dagen de tijd om uw bestelling zonder opgave van redenen te annuleren. Dit heet herroepingsrecht. Om gebruik te maken van dit recht kunt u het herroepingsformulier invullen en e-mailen aan bestellingen@wereldwater.nl. U kunt ons ook alleen een mail sturen onder vermelding van het ordernummer en het product dat u wilt terugsturen. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het orderbedrag (inclusief verzendkosten wanneer u de volledige bestelling retourneert) binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product gecrediteerd.

Hieronder leggen we u uit hoe u de producten terug kunt sturen.

Termijn

U kunt een artikel ruilen of annuleren binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, kunt u het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking aan ons retourneren. Retour gestuurde artikelen worden hier bij binnenkomst op gecontroleerd. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ruilen

Bij ruilen van een artikel vragen wij u vriendelijk het bestelde artikel te retourneren en het gewenste artikel opnieuw te bestellen via de webshop.

Retourzending versturen

De kosten voor het retour sturen van een artikel zijn voor uw eigen rekening. U bent vrij om zelf een verzendbedrijf te kiezen.
Let op!
- Voeg in de verpakking uw orderbevestiging toe zodat wij weten van wie het pakket retour afkomstig is.
- Elke retourzending dient met een track en trace code te worden verstuurd zodat u kunt nagaan waar uw zending zich bevindt. Bewaar goed uw verzendbewijs (track & trace) om te voorkomen dat uw zending zoek raakt en deze altijd te traceren is. Retourzendingen zonder track en trace code en zonder orderbevestiging worden niet geaccepteerd.

Retouradres: WereldWater, Zelkovolaan 56, 2382 EL Zoeterwoude.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking aan WereldWater geretourneerd worden. Het product mag niet door u of een derde geïnstalleerd/gemonteerd zijn. Wanneer het geretourneerde product aan bovengenoemde voorwaarden voldoet, zullen wij het gehele bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product terugstorten naar de rekening van herkomst.

 

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, ruilen, retourneren en productgarantie
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2024 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel