Onderdelen voor EWO Gourmet

Moersleutel voor EWO Gourmet

Deze moersleutel (geschikt voor modellen EWO Gourmet die niet ouder zijn dan 5 jaar) gebruikt u voor het opendraaien van de EWO Gourmet module bij het vervangen van de EWO Premium Filter Cartridge, de EWO Puro Filter Cartridge of ander onderhoud. Bent u de de moersleutel kwijt, dan kunt u deze los bij ons bestellen.

Kranen voor EWO Gourmet

De kranen voor de EWO Gourmet Single (1-wegs kraan) en Elegance Serie (3-wegs kranen) kunt u ook los bestellen. U vindt hier het assortiment. 

O-ring voor EWO Gourmet

De o-ring wordt gebruikt om de EWO Gourmet module goed waterdicht te houden.

Sorteer op
 • EWO Gourmet Module sleutel
  EWO Gourmet Module sleutel

  EWO GOURMET MODULE SLEUTELMet deze sleutel (geschikt voor modellen EWO Gourmet die niet ouder zijn dan 5 jaar) kunt de EWO Gourmet module opendraaien voor het vervangen van de EWO Premium Filter Cartridge, EWO Puro Filter…

  € 25,00
 • EWO Kranen
  EWO Kranen

  De kranen voor de EWO Gourmet Single (1-wegs kraan) en Elegance Serie (3-wegs kranen) kunt u ook los bestellen. U vindt hier het assortiment. De bijgeleverde kranen zijn van Italiaans design.

  De 315 1-wegs kraan is een kleinere…

  € 75,00
 • O-ring voor EWO Gourmet
  O-ring voor EWO Gourmet

  De o-ring wordt gebruikt om de EWO Gourmet module goed waterdicht te houden.

  € 4,99
© 2021 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel