Kantoren en bedrijfspanden

Als organisatie of als bedrijf weet u als geen ander dat een vermindering van onderhoud, een verlaging van energiekosten en duurzame oplossingen heel erg wenselijk zijn.

Tabel EWO systemen voor kantoren en bedrijven

Hieronder kunt u lezen wat een EWO systeem op het gebied van watermanagement voor uw klanten, medewerkers en uw organisatie te bieden heeft. 

Zuiver en vitaal drinkwater in uw bedrijf

Door het filteren en vitaliseren van het drinkwater in uw organisatie, zorgt u voor zuiver en vitaal drinkwater. Een hoge kwaliteit van  drinkwater voor een organisatie kan, naast gezondheidsvoordelen voor werknemers, ook bedrijfsprocessen positief beïnvloeden:

 • Voldoende water drinken is erg belangrijk voor de mens. Vooral om lichaam en geest goed te laten presteren. Vitaal water smaakt zachter en is beter opneembaar voor het lichaam. DIt gaat dehydratie tegen en verbetert de stofwisseling in het lichaam. Medewerkers zijn alerter en hebben meer focus. Wetenschappelijk bewijs toont aan dat zelfs twee procent vochtverlies een vermindering van de prestaties tot wel 20% kan betekenen. Dit kan bijdragen aan verbetering van ziekteverzuim en werkprestaties.
 • Wanneer zuiver en vitaal water in voedsel en bereidingen wordt gebruikt, neemt het water meer smaak en nutriënten op, waardoor smaak en beleving beter worden.

Toepassingen op centrale verwarming en koel-warmtesystemen

Voor het centrale verwarmingssysteem heeft WereldWater een vitalisator die een vuilfilter direct overbodig maakt. In Oostenrijk en Duitsland is men op vele vlakken al overgestapt van filtering naar vitalisatie van verwarmingswater. Waarom? Heel simpel:

 • Energiebesparing van minstens 10%.
 • Verminderde belasting op het circuit waardoor dit langer meegaat en minder onderhoud nodig heeft.
 • Het systeem biedt een continue behandeling van het verwarmingswater, gebruikt geen chemicaliën of elektriciteit en is volledig onderhoudsvrij.

Hoe?

Voor wie nog nooit van de term vitalisatie gehoord heeft, leggen we deze techniek van waterbehandeling kort uit. Naast dat water fysiek gefilterd kan worden, kan water ook op moleculair niveau behandeld worden. Watermoleculen kunnen opnieuw gegroepeerd worden, waardoor het water zich anders gaat gedragen. Dit zorgt ervoor dat:

 • vuil in het water oplost, alleen sedimenten moeten in het begin worden afgetapt.
 • de warmtegeleiding verbetert, waardoor er minder energie nodig is om het water te verwarmen. Dit leidt tot een besparing van minstens 10%.
 • er een veel hoger rendement van de ketel behaald wordt, omdat alle aanslag verwijderd wordt.
 • het verwarmingscircuit minder belast en de levensduur van de apparaten verlengd wordt, omdat door de continue waterbehandeling vaste stoffen oplossen in het water.
 • er geen onderhoud nodig is aan het apparaat na het aftappen van de eerste sedimentscheiding, omdat de vitalisator geen chemicaliën of elektriciteit gebruikt .

Deze zelfde techniek kan uiteraard ook op koelsystemen worden toegepast en op de hoofdleiding in huizen en bedrijfsgebouwen.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies.

Sorteer op
 • EWO Gourmet Basic Premium of Puro - waterfilter en vitalisator voor in de gootsteenkast
  EWO Gourmet Basic Premium of Puro - waterfilter en vitalisator voor in de gootsteenkast

  De EWO Gourmet vitaliseert en filtert het water en wordt ingebouwd onder de gootsteen. Dit product is makkelijk te installeren en daardoor geschikt voor iedereen.

  € 615,00 € 598,95
 • EWO Gourmet Elegance Serie
  EWO Gourmet Elegance Serie

  De EWO Gourmet vitaliseert en filtert het water en wordt ingebouwd onder de gootsteen. Dit product is makkelijk te installeren en daardoor geschikt voor iedereen.

  € 699,00
 • EWO Gourmet Single Serie
  EWO Gourmet Single Serie

  De EWO Gourmet vitaliseert en filtert het water en wordt ingebouwd onder de gootsteen. Dit product is makkelijk te installeren en daardoor geschikt voor iedereen.

  € 653,00 € 643,50
 • EWO HWO (heatingwater optimizer)
  EWO HWO (heatingwater optimizer)

  Tussen de EWO producten vindt u ook vitalisatoren voor verwarmings- en koelingscircuits. EWO is deze enige die deze vitalisatoren aanbiedt. De EWO HWO is geschikt voor huishoudens.

  € 259,00 € 239,00
 • EWO Vital
  EWO Vital

  Tussen de EWO producten vindt u ook vitalisatoren voor verwarmings- en koelingscircuits. EWO is deze enige die deze vitalisatoren aanbiedt. De EWO Vital voor grotere circuits.

  € 395,00 € 355,00

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, ruilen, retourneren en productgarantie
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2024 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel