Installatie EWO producten aangeschaft bij andere winkel

Artikel 1 van 1
€ 25,00 (inclusief btw)

De installateurs van WereldWater kunnen ook uw installatie verzorgen, wanneer u het product bij een andere winkel aangeschaft heeft. U neemt dan afzonderlijk via e-mail contact met ons op en levert onderstaande gegevens aan. De meerkosten (bovenop de uurprijs van de installateur, zie onder het kopje Kosten) hiervoor zijn € 25,- handelingskosten. Deze handelingskosten worden apart gefactureerd door WereldWater. Gebruik de kortingscode WWGEENVZKcbinrep om de verzendkosten voor dit product uit te schakelen. 

Benodigde gegevens voor installatie

Als u installatie door een installateur van WereldWater wenst, ontvangen wij graag foto's en een beschrijving van uw situatie. U kunt deze mailen aan: bestellingen@wereldwater.nl. Het gaat om:

  • foto's van gootsteenkast/meterkast/hoofdleiding/warmtepomp/c.v. ketelomgeving, afhankelijk van waar het product geïnstalleerd wordt.

  • beschrijving van naastgelegen apparaten (zoals koelkast) en de aanwezige elektrische apparaten en bedradingen binnen een omtrek van een meter van de locatie waar het product geïnstalleerd moet worden.

Kosten

De kosten voor installatie zijn afhankelijk van het product en uw situatie. De uurprijs inclusief voorrijkosten en BTW is € 65,-. Dit is exclusief materiaalkosten. De installateur is gemiddeld 1 à 2 uur bezig per installatie. Bij het inplannen van de afspraak kan de installateur een inschatting van de tijd geven aan de hand van de toegestuurde foto's en omschrijving. De installateur factureert de installatiewerkzaamheden separaat aan u.  

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, retourneren en garanties
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2023 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel