Vaste systemen

Vitalisatie en waterfiltering

EWO Gourmet - voor onder de gootsteen

De EWO Gourmet vitaliseert en filtert het water en wordt ingebouwd onder de gootsteen. Dit product is makkelijk te installeren en daardoor geschikt voor iedereen. De technologie in de EWO Gourmet bevat actieve koolstof in blokvorm. Door de unieke hoge dichtheid hiervan, wordt het hoogst haalbare percentage aan schadelijke stoffen uit het water gefilterd. Medicijnresten, pesticiden, zware metalen (zoals lood), hormonen en bacteriën worden allemaal uit het water gefilterd. De filterkwaliteit is hier specifiek op onderzocht. Het koolstofblok in de EWO Premium Filter Cartridge (bij de standaard EWO Gourmet Premium Basic) heeft een membraangrootte van 0,45 micron. WereldWater adviseert om na 10.000 liter water of na 6 maanden deze filter cartridge te vervangen. Het koolstofblok in de EWO Puro Filter Cartridge (bij de EWO Gourmet Premium Basic Puro) heeft een membraangrootte van 1,5 micron. WereldWater adviseert om na 5.000 liter water of na 6 maanden deze filter cartridge te vervangen. De kwaliteit van de cartridge in de EWO Gourmet is zo goed dat we kunnen garanderen dat deze minimaal een half jaar meegaat.

De EWO Gourmet is een combinatie van de beste wetenschappelijk aangetoonde filtertechnologie en de natuurlijke vitalisatie van de EWO Methode.

Bij de EWO Gourmet systemen heeft u keuze uit verschillende samenstellingen:

 • Premium Basic: deze module wordt geleverd zonder kraan.

 • Premium Single Serie: deze wordt geleverd met een kleine nieuwe 1-wegs kraan voor het gefilterde en gevitaliseerde water, naast uw bestaande kraan.

 • Premium Elegance Serie: deze wordt geleverd met een nieuwe 3-wegs kraan die uw bestaande kraan vervangt. U tapt dan gewoon leidingwater en het gefilterde en gevitaliseerde water uit 1 kraan. De bijgeleverde kranen zijn van Italiaans design.

Vitalisatie en/of waterfilter op de hoofdwaterleiding

Het is ook mogelijk om het water bij binnenkomst in de woning of het bedrijf direct te laten behandelen door een vitalisator en/of waterfilter. Deze watervitalisator en/of waterfilter wordt dan geinstalleerd op de hoofdleiding in de meterkast. Dit zorgt voor gevitaliseerd en/of gefilterd water door uw hele huis of bedrijf. Vitaal water ondersteunt de gezondheid en voorkomt problemen zoals kalkaanslag en andere afzettingen, maar het is ook beter voor de huid. Bijvoorbeeld huidproblemen die ontstaan door douchen en baden zullen hiermee grotendeels worden voorkomen. Door het gebruik van vitaal water kunt u minstens 50% besparen op het gebruik van chemicaliën, schoonmaak- en bestrijdingsmiddelen. De vitalisatoren van EWO zijn wetenschappelijk onderzocht op verschillende universiteiten en de resultaten spreken voor zich. Gefilterd water zorgt voor water dat ontdaan is van deeltjes, chloorresten, lood en koper, etc.

EWO Classic - voor op de hoofdwaterleiding

Een EWO Classic wordt op de hoofdwaterleiding aangesloten. Vitaal water ondersteunt uw gezondheid, verwijdert bestaande én verhindert nieuwe kalkaanslag. De EWO Classic helpt de last op uw apparaten, het grondwater en uw omgeving te verminderen, waardoor u veel kunt besparen op onderhoudskosten. De EWO Classic is leverbaar vanaf 3/8 inch tot en met 3 inch. Grotere maten zijn op aanvraag verkrijgbaar tot en met 8 inch.

EWO Dolomit - voor op de hoofdwaterleiding - voor hard leidingwater

De EWO Dolomit voorziet uw gehele huis of bedrijf van gevitaliseerd water en is speciaal ontwikkeld voor extreme omstandigheden zoals hardheden van het leidingwater boven 10 dH of zeer warm water (>60°C). De EWO Dolomit is te gebruiken voor woningen, bedrijven of hele flats. Door de combinatie van de bewezen technologie van de EWO Classic en een magnesium offer anode worden zelfs de ergste vormen van kalkaanslag op een natuurlijke manier verwijderd en voorkomen. De EWO Dolomit helpt de last op uw apparaten, het grondwater en uw omgeving te verminderen, waardoor u veel kunt besparen op onderhoudskosten. De EWO Dolomit is leverbaar vanaf 1 inch tot en met 4 inch.

EWO Quadro - voor op de hoofdwaterleiding

De EWO Quadro is een waterfilter voor installatie op de hoofdwaterleiding. Zo heeft u in uw hele woning gefilterd water wat ook uw pijpleidingen beschermt. De gebruikte filters verwijderen met name chloor, organische verbindingen en deeltjes. Bij gebruik van de EWO Premium Filter Cartridge worden ook hoge lood- en koperconcentraties uit het water verwijderd. Door parallelle filtratie en een viervoudige behuizing zijn hogere debieten mogelijk. Dit waterfiltersysteem gebruikt 4 EWO Premium Filter Cartridges om het water te filteren.

Meer informatie

Voor meer informatie over de voor uw huis of bedrijf meest geschikte maat kunt u contact met ons opnemen.

Installatie

Alle systemen zijn inclusief installatiemateriaal. De installatie van de producten is net zo belangrijk als de kwaliteit ervan. WereldWater werkt samen met erkende en voor de EWO producten opgeleide installateurs zodat u verzekerd bent van een juiste installatie. Indien u installatie wenst, dan kunt u dit aangeven als productoptie bij uw bestelling. Ook wanneer u het product bij een andere winkel heeft aangeschaft, kunnen wij de installatie voor u regelen.

Meer informatie

Voor meer informatie over het voor u meest geschikte systeem kunt u contact met ons opnemen.

Sorteer op
 • EWO Gourmet Basic Premium of EWO Gourmet Basic Puro
  EWO Gourmet Basic Premium of EWO Gourmet Basic Puro

  De EWO Gourmet vitaliseert en filtert het water en wordt ingebouwd onder de gootsteen. Dit product is makkelijk te installeren en daardoor geschikt voor iedereen.

  € 495,00
 • EWO Gourmet Premium Elegance Serie
  EWO Gourmet Premium Elegance Serie

  De EWO Gourmet vitaliseert en filtert het water en wordt ingebouwd onder de gootsteen. Dit product is makkelijk te installeren en daardoor geschikt voor iedereen.

  € 695,00
 • EWO Gourmet Premium Single Serie
  EWO Gourmet Premium Single Serie

  De EWO Gourmet vitaliseert en filtert het water en wordt ingebouwd onder de gootsteen. Dit product is makkelijk te installeren en daardoor geschikt voor iedereen.

  € 565,00
 • EWO Classic
  EWO Classic

  Het is ook mogelijk om het water bij binnenkomst in de woning of het bedrijf direct te laten behandelen door een vitalisator. Dit zorgt voor gevitaliseerd water door uw hele huis of bedrijf.

  € 640,00
 • EWO Premium Filter Cartridge
  EWO Premium Filter Cartridge

  Deze filter cartridge is voor in het EWO Gourmet Premium systeem.

  € 49,00
 • EWO Puro Filter Cartridge
  EWO Puro Filter Cartridge

  Deze filter cartridge is voor in het EWO Gourmet Premium systeem.

  € 79,00
 • EWO Dolomit
  EWO Dolomit

  Het is ook mogelijk om het water bij binnenkomst in de woning of het bedrijf direct te laten behandelen door een vitalisator. Dit zorgt voor gevitaliseerd water door uw hele huis of bedrijf.

  € 1.849,00
 • Voordeelpakket: 3 EWO Premium Filter Cartridge
  Voordeelpakket: 3 EWO Premium Filter Cartridge

  Deze filter cartridge is voor in het EWO Gourmet Premium systeem.

  € 147,00 € 141,00
 • EWO Quadro HP9
  EWO Quadro HP9

  Dit is een waterfilter voor installatie op de hoofdwaterleiding. Zo heeft u in uw hele woning gefilterd water wat ook uw pijpleidingen beschermt. De gebruikte filters verwijderen met name chloor, organische verbindingen en…

  € 999,00
 • EWO Apartment
  EWO Apartment

  Vitalisatie op de hoofdwaterleidingVoor gebruik in lease- of huurappartementenDe EWO Apartment is speciaal ontwikkeld voor lease- of huurwoningen waarbij de hoofdwaterleiding een centrale koud water afsluitklep heeft. Wanneer dit…

  € 949,00
© 2021 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel