Klantreviews over WereldWater

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur. Koop bij ons met zekerheid! Wij volgen de nieuwe wetgeving rondom reviews en tonen alle reviews, zowel positief als negatief. Doordat wij gebruik maken van het systeem van WebwinkelKeur en de uitnodigingen voor reviews gekoppeld zijn aan ons ordersysteem, bent u ervan verzekerd dat de reviews geschreven zijn door echte klanten van WereldWater. 

WEBWINKELKEURWIDGET

Wij vinden het altijd fijn als klanten een review achterlaten!

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, ruilen, retourneren en productgarantie
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2024 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel