Klantreviews over WereldWater

Benieuwd naar wat klanten van WereldWater vinden? Hieronder een greep uit reacties die wij via e-mail mochten ontvangen. 

30 april 2021 door RG (EWO Vitality Filter):
​"Ik deed altijd water in een pan, 10 minuten koken, en dan in de thermoskan zodat ik de hele dag heet water kan drinken. Dan zat er een flinke witte aanslag in de pan erna. Nu door de EWO Vitality Filter nog maar een klein randje witte aanslag. Ik ga dit zeker ook mijn naasten en vrienden aanbevelen en ook laten zien zoals de pan."

24 april 2021 door M (EWO Vitality Filter):
"Het product is in goede orde ontvangen en geinstalleerd. Ik ben erg tevreden over de service, verpakking en installatie!"

9 maart 2021 door RN (EWO Gourmet, EWO Vitality Filter en EWO Energiepen):
"Bedankt voor de service. Werkt prettig zo. Daarbij heldere en snelle communicatie. Super!"

23 februari 2021 door GM (EWO Gourmet):
"De monteur is vanochtend geweest. Filter en kraan zijn keurig gemonteerd. We zijn erg tevreden, dank voor de goede service."

 

Bekijk ook onze reviews op Trustpilot en Google reviews. Sinds 27 augustus 2021 zijn we aangesloten bij WebwinkelKeur. Koop bij ons met zekerheid! 

WEBWINKELKEURWIDGET

Wij vinden het altijd fijn als klanten een review achterlaten!

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van fabrikant EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met de fabrikant. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties. 
 

Contact

Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product? Neem contact met ons op!
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2022 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel