Reseller worden?

Heeft u een webwinkel in gezondheidsproducten, bent u massage-, orthomoleculair therapeut of technisch installateur, verkoopt u keuken- of kampeerartikelen en overweegt u om waterfiltersystemen te gaan aanbieden aan uw klanten of u wilt uw assortiment uitbreiden? Wilt u net als vele andere bedrijven in Nederland samen met WereldWater bijdragen aan de verbetering van de gezondheid en welzijn van de mens en zijn omgeving door de verkoop van EWO waterfiltersystemen en vitalisatoren? Neem dan contact met ons op en wij sturen u meer informatie over het worden van reseller van EWO producten. 

De voordelen:

  • U ontvangt een speciale resellerkorting op alle EWO producten.
  • Uw klanten kunnen zonder handelingskosten bij ons terecht voor de installatie. Zij betalen alleen de installatiekosten.
  • U kunt bij ons terecht voor specialistisch advies. 
  • Wij kunnen alle productinfo en afbeeldingen aanleveren. 

Wordt u liever affiliate partner? Dat kan natuurlijk ook!

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, ruilen, retourneren en productgarantie
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2024 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel