EWO technologie

De eisen die EWO stelt aan producten op het gebied van watertechnologie zijn zeer hoog. Alle producten worden vervaardigd uit duurzame materialen en geven het hoogst haalbare resultaat in waterkwaliteit. Alle effecten van EWO watertechnologie worden onderbouwd door universitair onderzoek en goede referenties.

De basis van de EWO-methode bij de EWO waterfilters en vitalisatiesystemenDe basis van de EWO-methode

"Elke geavanceerde technologie heeft eenvoudige principes." Voor de ontwikkeling van de EWO-methode voor waterrevitalisatie was en blijft de natuur het model. De schat aan ervaring op het gebied van wateronderzoek vormt een belangrijke basis voor de bouw van de EWO-apparaten. Door alle onderzoeken op het gebied van structurele waterbehandeling te combineren, ontstaat er een zo goed mogelijke en natuurlijke behandeling van water op moleculair niveau. Door het water op moleculair niveau te behandelen, verbeteren de eigenschappen van het water enorm en daardoor ook de effecten ervan op vele gebieden, zoals de gezondheid van de mens, het onderhoud aan leidingen, het verminderen van kalkproblemen en het verbeteren van de energie-efficiëntie in warmte- en koelcircuits. Vitalisatie van EWO vindt plaats op 3 manieren waardoor er een zeer krachtig effect ontstaat op het gebied van de eigenschappen van het water.

Werveling

Net zoals het water in de natuur wervelt en over stenen en rotsen draait, wordt in de EWO-methode waterstroom door de ingebouwde dubbele helix geleid. Decennia geleden ontdekte Victor Schauberger dat je water kunt revitaliseren door sterke turbulenties. Deze vitalisatie zorgt ervoor dat de structuur van het H2O molecuul, ofwel de manier waarop de water moleculen aan elkaar binden, verandert. Dit heeft als effect dat de bijzondere en voor ons mensen zo positieve eigenschappen van natuurlijk vitaal water versterkt worden. Het wervelen in onze systemen bootst de natuurlijke stroming na en dat helpt dus mee om de moleculaire structuur van het water te optimaliseren. 

Magnetisme

De behuizingsschaal van de EWO-apparaten is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal (duplexstaal 1.4462). Dit roestvrij staal is goed geschikt voor magnetisatie. Het leiding- of drinkwater stroomt door het geïntegreerde natuurlijke magnetische veld. Dit zorgt er onder andere vorm dat de kalk in het water van gedrag veranderd. Een en dezelfde stof kan optreden in verschillende kristallijne structuren. Deze situatie wordt aangeduid als polymorphi, en geldt voor chemische elementen of verbindingen. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat vitaliseren van water de structuur van het kalk daarin verandert, waardoor er weinig tot geen kalkaanslag meer is en bestaande kalkaanslag langzaam maar zeker verdwijnt.

Informatieoverdracht

De EWO-apparaten bevatten water met een energetische vulling: dit is het zuiverste bronwater verrijkt met een speciale combinatie van hoogwaardige additieven. Zodra dit water in aanraking komt met het water uit uw woning, neemt het water uit uw woning de informatie over van het zuivere bronwater. De Wet van Resonantie verklaart het: gelijksoortige trillingen trekken elkaar aan. Elk lichaam heeft zijn eigen natuurlijke frequentie, zij het het menselijk lichaam, water of een ander object.

Het volgende voorbeeld toont dit feit aan:
Er staan drie basgitaren in een ruimte. Als een snaar van een van de gitaren aangeraakt wordt, gaan de snaren van de andere basgitaren mee resoneren.

Waterfiltering

Voor de filtering van water wordt gebruik gemaakt van membraan- en actieve koolstoffilters van de Duitse fabrikant CARBONIT. Via een uniek en internationaal gepatenteerd proces wordt de actieve koolstof geperst en verfijnd tot hoge dichtheden. De filterpatronen van CARBONIT voldoen aan de hoogste eisen van de LGA en de TÜV.

Door de zeer hoge dichtheid van deze filters wordt het hoogst haalbare percentage aan micro-organismen zoals e-colli, salmonella, giardia en ook virussen tegengehouden. Ook chloor, koper, bestrijdingsmiddelen, organische chemicalien (THM’s/VOC’s), medicijnresten (pijnstillers/antibiotica/oestrogenen) en geur- en smaakstoffen worden bijna geheel verwijderd. Als laatste beschikken de filteruitgangen over een gepatenteerde kiembeveiliging. Het water blijft echter wel rijk aan belangrijke mineralen zoals calcium en magnesium. De filterpatronen van CARBONIT zijn door verschillende universiteiten onderzocht en tot op heden door geen enkele fabrikant overtroffen.

Onderzoeksresultaten

Bent u nieuwsgierig naar nog meer onderzoeksresultaten? Bekijk deze hier

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over producten of de effecten van vitaal water op uw gezondheid en omgeving? Of wilt u een mooie offerte ontvangen voor een van onze producten of vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

 

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, ruilen, retourneren en productgarantie
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2024 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel