EWO Gourmet Basic DUO

Artikel 13 van 14
€ 749,00 (inclusief btw)

Vitalisatie en waterfiltering door EWO Gourmet DUO

Kraanwaterfilter en waterontharder

De EWO Gourmet is onze kraanwaterfilter die het water vitaliseert en filtert. Dit systeem wordt ingebouwd onder de gootsteen. Dit product is makkelijk te installeren en daardoor geschikt voor iedereen. In de EWO Gourmet DUO kunt u twee typen filter cartridges combineren en dus de filterkwaliteiten van twee verschillende cartridges combineren. 

De technologie in de EWO Gourmet bevat actieve koolstof in blokvorm. Door de unieke hoge dichtheid hiervan, wordt het hoogst haalbare percentage aan schadelijke stoffen uit het water gefilterd. Medicijnresten, pesticiden, zware metalen (zoals lood), hormonen en bacteriën worden allemaal uit het water gefilterd. De filterkwaliteit is hier specifiek op onderzocht.

De EWO Gourmet is een combinatie van de beste wetenschappelijk aangetoonde filtertechnologie en de natuurlijke vitalisatie van de EWO Methode.

Bij de EWO Gourmet systemen heeft u keuze uit verschillende samenstellingen:

  • Basic Serie (in enkele of DUO versie): deze module wordt geleverd zonder kraan. 
  • Single Serie: deze wordt geleverd met een kleine nieuwe 1-wegs kraan voor het gefilterde en gevitaliseerde water, naast uw bestaande kraan.
  • Elegance Serie: deze wordt geleverd met een nieuwe 3-wegs kraan die uw bestaande kraan vervangt. U tapt dan gewoon leidingwater en het gefilterde en gevitaliseerde water uit 1 kraan.

Alle systemen zijn inclusief installatiemateriaal.

Filter cartridges EWO Gourmet DUO

De EWO Gourmet Duo wordt geleverd zonder filter cartridges. In de keuzelijst kunt u aangeven welke cartridges u graag bij wilt bestellen. 

Er passen verschillende typen filter cartridges in dit waterfiltersysteem. Bekijk de prestaties en specificaties van de verschillende filter cartridges. Standaard adviseren wij de EWO Premium en EWO Puro Filter Cartridges. Het koolstofblok in de EWO Premium Filter Cartridge heeft een membraangrootte van 0,45 micron. WereldWater adviseert om na 10.000 liter water of na 6 maanden deze filter cartridge te vervangen. Het koolstofblok in de EWO Puro Filter Cartridge heeft een membraangrootte van 5 micron met een capillair membraangrootte van 0,15 micron. WereldWater adviseert om na 5.000 liter water of na 6 maanden deze filter cartridge te vervangen. Er kunnen situaties zijn waarin wij u een andere filter cartridge adviseren of u zelf een andere filter cartridge wenst. 

De kwaliteit van de cartridge in de EWO Gourmet is zo goed dat we kunnen garanderen dat deze minimaal een half jaar meegaat.

LET OP! De prestaties van de EWO Gourmet zijn afhankelijk van de gebruikte filterpatronen. Uitgaande van een waterdruk van 4 bar: kan ongeveer 2 liter water per minuut worden gefilterd met een Premium Cartridge en ongeveer 7 liter water per minuut bij een Puro Cartridge.

Installatie

De installatie van de producten is net zo belangrijk als de kwaliteit ervan. WereldWater werkt samen met erkende en voor de EWO producten opgeleide installateurs zodat u verzekerd bent van een juiste installatie. Indien u installatie wenst, dan kunt u dit aangeven als productoptie bij uw bestelling. Vervolgens levert u via e-mail onderstaande gegevens bij ons aan.

Als u installatie door een installateur waar WereldWater mee samenwerkt wenst, ontvangen wij graag foto's en een beschrijving van uw situatie. U kunt deze mailen aan: bestellingen@wereldwater.nl. Het gaat om:

  • foto's van gootsteenkast/meterkast/hoofdleiding/warmtepomp/c.v. ketelomgeving, afhankelijk van waar het product geïnstalleerd wordt.
  • beschrijving van naastgelegen apparaten (zoals koelkast) en de aanwezige elektrische apparaten en bedradingen binnen een omtrek van een meter van de locatie waar het product geïnstalleerd moet worden.

De kosten voor installatie zijn afhankelijk van het product en uw situatie. De uurprijs inclusief voorrijkosten en BTW is € 78,65. Dit is exclusief materiaalkosten. De installateur is gemiddeld 1 à 2 uur bezig per installatie. Bij het inplannen van de afspraak kan de installateur een inschatting van de tijd geven aan de hand van de toegestuurde foto's en omschrijving. De installateur factureert de installatiewerkzaamheden separaat aan u. 

Specificatie Omschrijving
Gewicht 5 Kg

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, ruilen, retourneren en productgarantie
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2024 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel