Drinkwater drukverhogerpomp SCALA, Grundfos

Vorige Artikel 3 van 3
€ 699,00 (inclusief btw)

Een drukverhogerpomp is handig voor woningen met een lage waterdruk om zo toch overal water in het huis te krijgen. Op veel plekken in Nederland is de geleverde waterdruk ruim onder de 4 bar waterdruk. In deze situaties is een waterfilter op de hoofdleiding moeilijker. Er is dan te weinig waterdruk om de hele woning van voldoende water te voorzien. Een drukverhoger lost dit probleem op.

De SCALA2 is een compacte en stille alles-in-één boosterpomp die op elk gewenst moment een perfecte waterdruk levert voor alle kranen, zelfs wanneer er meerdere kranen en douches gelijktijdig lopen. De SCALA2 heeft een pomp, motor, tank, sensor, aandrijving en terugslagklep in één compacte unit. En met z'n intelligente pompbesturing past de SCALA2 de capaciteit automatisch aan de voordruk en het waterverbruik in huis aan. Dankzij z'n watergekoelde motor is de SCALA2 één van de stilste boosters op de markt.

Wat is intelligente pompbesturing?

De SCALA2 heeft een ingebouwde sensor die de persdruk continu meet. Als de druk tot onder het gewenste niveau daalt, dan voert de SCALA2 onmiddellijk de druk op om te compenseren voor het drukverlies. We noemen dit intelligente pompbesturing, met een perfecte waterdruk tot gevolg.

Voordelen

  • Perfecte waterdruk: Intelligente pompbesturing past de werking automatisch aan
  • Geluidsarm: Zo stil als een moderne vaatwasser (47 dB(A) tijdens doorsnee gebruik)
  • Eenvoudige selectie: Eén uitvoering voor alle huishoudelijke drukverhoging wensen
  • Eenvoudige installatie: Compacte alles-in-één oplossing, plug & pomp
  • Eenvoudig te bedienen: Gebruikersvriendelijk bedieningspaneel
  • Betrouwbare werking: Droogloopbeveiliging, maatregelen tegen pendelen
  • Lange gebruiksduur: Op kwaliteit getest tot aan perfectie, onderhoudsvrij

Toepassingen

De SCALA2 is de beste keuze voor woongebouwen met maximaal 3 verdiepingen en 8 kranen

  • Drukverhoging vanuit het net: Verhoogt de waterdruk die vanuit het gemeentelijke waterleidingnet wordt geleverd.
  • Drukverhoging vanuit tanks: Verhoogt de waterdruk vanuit tanks op het dak, buffertanks en tanks in de grond, inclusief regenwatertanks.
  • Drukverhoging vanuit bronnen: Pompt water op vanaf een diepte van 8 meter.

Geschikt voor opstelling binnen- en buitenshuis X4D en beschermingstype 3 (VS).

Installatie

De installatie van de producten is net zo belangrijk als de kwaliteit ervan. WereldWater werkt samen met erkende en voor de EWO producten opgeleide installateurs zodat u verzekerd bent van een juiste installatie. Indien u installatie wenst, dan kunt u dit aangeven als productoptie bij uw bestelling. Ook wanneer u het product bij een andere winkel heeft aangeschaft, kunnen wij de installatie voor u regelen.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over producten of de effecten van vitaal water op uw gezondheid en omgeving? Of wilt u een mooie offerte ontvangen voor een van onze producten of vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, ruilen, retourneren en productgarantie
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2023 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel