KDF Filter Cartridge

Vorige Artikel 10 van 24 Volgende
€ 79,00 (inclusief btw)

Dit filterblok is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van alle zware metalen ladingen (ijzer, lood, nikkel, koper, kwik, arsenicum, aluminium, enz.) uit het water.

De KDF Filter Cartridge is een gecombineerde filtertechniek van actief koolstof en KDF 55. De bijzondere eigenschappen van KDF 55 zijn een gepatenteerde technologie van een door de NSF in de VS gecertificeerd filtergranulaat. Het externe actieve koolblok met een filterfijnheid van 1,5 µm verwijdert de in het water organische verontreinigde stoffen en belastende deeltjes. De KDF 55 in het midden van de actieve koolstof dienen om in het water aanwezige metalen verbindingen extra te verwijderen. De doorstroomsnelheid van de KDF Filter Cartridge is circa 1,5 liter per minuut (gemeten bij een waterdruk van 4 bar).

WereldWater adviseert om na 5.000 liter water of na 6 maanden de filter cartridge te vervangen. De kwaliteit van de cartridge is zo goed dat we kunnen garanderen dat deze minimaal een half jaar meegaat.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk ook de prestaties en specificaties van de verschillende filter cartridges.

 

 

 

 

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, retourneren en garanties
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2023 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel