Ultra Filter Cartridge

Vorige Artikel 9 van 24 Volgende
€ 79,00 (inclusief btw)

Ultra Filtratie geeft virussen geen kans!

Dit filterpatroon komt het beste tot zijn recht in situaties waarin bacteriële en virale belastingen de boventoon voeren, bijvoorbeeld in bijzonder warme milieus. De hoogwaardige actieve koolmonoblokken worden gecombineerd met een extreem fijn capillair membraan in de cartridge. De in het membraan gebruikte bundels, met een fijnheid van 0,02 µm, behoren tot het vakgebied van de ultrafiltratie. Dit betekent dat zelfs zeer kleine virussen (MS-2-colifagen) betrouwbaar worden vastgehouden. Virussen worden beschouwd als de kleinste micro-organismen na bacteriën, protozoa en algen. Daarnaast verwijdert de actieve kool ook klassieke verontreinigende stoffen zoals lood, koper, medicijnresten of polaire bestrijdingsmiddelen en laat waardevolle mineralen in het drinkwater achter.

De Ultra Filter Cartridge kan in de keuken of badkamer worden gebruikt voor het filteren van drinkwater. Deze filter cartridges zijn met name geschikt voor situaties met warmere milieus door vloerverwarming of een warmer buitenklimaat.

De lage doorstroomsnelheid van 1,8 l per minuut (gemeten bij een waterdruk van 4 bar) betekent minder comfort.

WereldWater adviseert om na 5.000 liter water of na 6 maanden de filter cartridge te vervangen. De kwaliteit van de cartridge in de EWO Gourmet is zo goed dat we kunnen garanderen dat deze minimaal een half jaar meegaat.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk ook de prestaties en specificaties van de verschillende filter cartridges.

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, retourneren en garanties
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2023 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel