Voordeelpakket: EWO Classic systeem + EWO Gourmet systeem

Vorige Artikel 11 van 11
€ 1.189,00 € 1.099,00 (inclusief btw)

Met dit pakket van EWO producten voorziet u de woning van vitaal en zuiver drinkwater.

In dit pakket onvangt u de volgende EWO producten:

Klik op de linkjes voor afbeeldingen van de 1-wegskranen en 3-wegskranen. Bekijk ook het overzicht met afbeeldingen en specificaties van alle 1-wegs- en 3-wegskranen in ons assortiment.

Vitaal water door uw hele woning met de EWO Classic (waterontharder) op de hoofdwaterleiding

Het is mogelijk om het water bij binnenkomst in de woning of het bedrijf direct te laten behandelen door een vitalisator. Deze watervitalisator wordt geinstalleerd op de hoofdleiding in de meterkast. Deze waterontharder zorgt voor gevitaliseerd water door uw hele huis of bedrijf. Vitaal water ondersteunt de gezondheid en voorkomt problemen zoals harde kalkaanslag en andere afzettingen, maar het is ook beter voor de huid. Bijvoorbeeld huidproblemen die ontstaan door douchen en baden zullen hiermee grotendeels worden voorkomen.

Een EWO Classic wordt op de hoofdwaterleiding aangesloten. Vitaal water ondersteunt uw gezondheid, verwijdert bestaande én verhindert nieuwe harde kalkaanslag. Door het gebruik van vitaal water kunt u minstens 50% besparen op het gebruik van chemicaliën, schoonmaak- en bestrijdingsmiddelen. De EWO Classic helpt de last op uw apparaten, het grondwater en uw omgeving te verminderen, waardoor u veel kunt besparen op onderhoudskosten.

De vitalisatoren van EWO zijn wetenschappelijk onderzocht op verschillende universiteiten en de resultaten spreken voor zich.

Onthard en filter het water in uw keuken met de EWO Gourmet (kraanwaterfilter)

De EWO Gourmet is onze kraanwaterfilter die het water vitaliseert en filtert. Dit systeem wordt ingebouwd onder de gootsteen. Dit product is makkelijk te installeren en daardoor geschikt voor iedereen.

De technologie in de EWO Gourmet bevat actieve koolstof in blokvorm. Door de unieke hoge dichtheid hiervan, wordt het hoogst haalbare percentage aan schadelijke stoffen uit het water gefilterd. Medicijnresten, pesticiden, zware metalen (zoals lood), hormonen en bacteriën worden allemaal uit het water gefilterd. De filterkwaliteit is hier specifiek op onderzocht.

Het koolstofblok in de EWO Premium Filter Cartridge (bij de standaard EWO Gourmet Premium Basic) heeft een membraangrootte van 0,45 micron. WereldWater adviseert om na 10.000 liter water of na 6 maanden deze filter cartridge te vervangen. Het koolstofblok in de EWO Puro Filter Cartridge (bij de EWO Gourmet Basic Puro) heeft een membraangrootte van 1,5 micron. WereldWater adviseert om na 5.000 liter water of na 6 maanden deze filter cartridge te vervangen.

De kwaliteit van de cartridge in de EWO Gourmet is zo goed dat we kunnen garanderen dat deze minimaal een half jaar meegaat.

De EWO Gourmet is een combinatie van de beste wetenschappelijk aangetoonde filtertechnologie en de natuurlijke vitalisatie van de EWO Methode.

De EWO Gourmet wordt geleverd inclusief 1 filter cartridge. Deze zit al bevestigd in het systeem. In de keuzelijst kunt u aangeven welke cartridge u graag geleverd wilt hebben bij de bestelling van een EWO Gourmet. Zowel de EWO Premium Filter Cartridge als de EWO Puro Filter Cartridge past in dit systeem.

Installatie

Alle systemen zijn inclusief installatiemateriaal.

De installatie van de producten is net zo belangrijk als de kwaliteit ervan. WereldWater werkt samen met erkende en voor de EWO producten opgeleide installateurs zodat u verzekerd bent van een juiste installatie. Indien u installatie wenst, dan kunt u dit aangeven als productoptie bij uw bestelling. Vervolgens levert u via e-mail onderstaande gegevens bij ons aan.

Als u installatie door een installateur van WereldWater wenst, ontvangen wij graag foto's en een beschrijving van uw situatie. U kunt deze mailen aan: bestellingen@wereldwater.nl. Het gaat om:

  • foto's van gootsteenkast/meterkast/hoofdleiding/warmtepomp/cv-ketelomgeving, afhankelijk van waar het product geïnstalleerd wordt.
  • beschrijving van naastgelegen apparaten (zoals koelkast) en de aanwezige elektrische apparaten en bedradingen binnen een omtrek van een meter van de locatie waar het product geïnstalleerd moet worden.

De kosten voor installatie zijn afhankelijk van het product en uw situatie. De uurprijs inclusief voorrijkosten en BTW is € 78,65. Dit is exclusief materiaalkosten. De installateur is gemiddeld 1 à 2 uur bezig per installatie. Bij het inplannen van de afspraak kan de installateur een inschatting van de tijd geven aan de hand van de toegestuurde foto's en omschrijving. De installateur factureert de installatiewerkzaamheden separaat aan u.  

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen over het voor u meest geschikte systeem kunt u contact met ons opnemen.

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, retourneren en garanties
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2023 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel