EWO Gourmet Premium Elegance Serie

Vorige Artikel 2 van 13 Volgende
€ 695,00 (inclusief btw)

Bekijk ook ons voordeelpakket van 1 EWO Gourmet systeem en 1 extra EWO Premium Filter Cartridge of een van onze combinatievoordeelpakketten (EWO Classic en EWO Gourmet of de totale huisoplossing: EWO Classic, EWO Gourmet en EWO HWO).

Vitalisatie en waterfiltering door EWO Gourmet

De EWO Gourmet vitaliseert en filtert het water en wordt ingebouwd onder de gootsteen. Dit product is makkelijk te installeren en daardoor geschikt voor iedereen.

De technologie in de EWO Gourmet bevat actieve koolstof in blokvorm. Door de unieke hoge dichtheid hiervan, wordt het hoogst haalbare percentage aan schadelijke stoffen uit het water gefilterd. Medicijnresten, pesticiden, zware metalen (zoals lood), hormonen en bacteriën worden allemaal uit het water gefilterd. De filterkwaliteit is hier specifiek op onderzocht.

Het koolstofblok in de filter cartridge heeft een membraangrootte van 0,45 micron.

WereldWater adviseert om na 10.000 liter water of na 6 maanden de filter cartridge te vervangen. De kwaliteit van de cartridge in de EWO Gourmet is zo goed dat we kunnen garanderen dat deze minimaal een half jaar meegaat.

LET OP! De prestaties van het waterfilter zijn afhankelijk van de gebruikte filterpatronen. Uitgaande van een waterdruk van 4 bar (en het gebruik van 4x EWO Premium Filter Cartridges): kan tot 8 liter water per minuut worden gefilterd. De EWO PURO Filter Cartridge levert in dat geval 28 liter gefilterd water per minuut.

De EWO Gourmet is een combinatie van de beste wetenschappelijk aangetoonde filtertechnologie en de natuurlijke vitalisatie van de EWO Methode.

Bij de EWO Gourmet systemen heeft u keuze uit verschillende samenstellingen:

  • Premium Basic: deze module wordt geleverd zonder kraan.
  • Premium Single Serie: deze wordt geleverd met een kleine nieuwe 1-wegs kraan voor het gefilterde en gevitaliseerde water, naast uw bestaande kraan.
  • Premium Elegance Serie: deze wordt geleverd met een nieuwe 3-wegs kraan die uw bestaande kraan vervangt. U tapt dan gewoon leidingwater en het gefilterde en gevitaliseerde water uit 1 kraan. De bijgeleverde kranen zijn van Italiaans design.

Alle systemen zijn inclusief installatiemateriaal.

Kranen EWO Gourmet Premium Elegance Serie

Bij de EWO Gourmet Premium Elegance Serie heeft u de keuze uit meerdere soorten kranen. Dit zijn nieuwe 3-wegs kranen die uw bestaande kraan vervangen. U tapt zowel het gewone leidingwater als het gefilterde en gevitaliseerde water uit deze kraan. De kranen zijn van Italiaans design. U kunt kiezen uit de volgende modellen:

  • 64
  • 88/chroom
  • 88/nikkel
  • 271/chroom
  • 271/nikkel

Installatie

De installatie van de producten is net zo belangrijk als de kwaliteit ervan. WereldWater werkt samen met erkende en voor de EWO producten opgeleide installateurs zodat u verzekerd bent van een juiste installatie. Indien u installatie wenst, dan kunt u dit aangeven als productoptie bij uw bestelling. Vervolgens levert u via e-mail onderstaande gegevens bij ons aan.

Als u installatie door een installateur van WereldWater wenst, ontvangen wij graag foto's en een beschrijving van uw situatie. U kunt deze mailen aan: bestellingen@wereldwater.nl. Het gaat om:

  • foto's van gootsteenkast/meterkast/hoofdleiding/warmtepomp/c.v. ketelomgeving, afhankelijk van waar het product geïnstalleerd wordt.
  • beschrijving van naastgelegen apparaten (zoals koelkast) en de aanwezige elektrische apparaten en bedradingen binnen een omtrek van een meter van de locatie waar het product geïnstalleerd moet worden.

De kosten voor installatie zijn afhankelijk van het product en uw situatie. De uurprijs inclusief voorrijkosten en BTW is € 78,65. Dit is exclusief materiaalkosten. De installateur is gemiddeld 1 à 2 uur bezig per installatie. Bij het inplannen van de afspraak kan de installateur een inschatting van de tijd geven aan de hand van de toegestuurde foto's en omschrijving. De installateur factureert de installatiewerkzaamheden separaat aan u.  

Meer informatie

Voor meer informatie over het voor u meest geschikte systeem kunt u contact met ons opnemen.

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van fabrikant EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met de fabrikant. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties. 
 

Contact

Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product? Neem contact met ons op!
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2022 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel