Voordeelpakket: Totale huisoplossing

Vorige Artikel 15 van 16 Volgende
€ 1.428,00 € 1.329,00 (inclusief btw)

Vitaal en zuiver water in uw hele woning

Dit pakket van EWO producten voorziet uw hele huis van vitaal en zuiver water.

In dit pakket onvangt u de volgende EWO producten:

* Aangegeven inch maten zijn in duimen

Klik op de linkjes voor afbeeldingen van de 1-wegskranen en 3-wegskranen. Bekijk ook het overzicht met afbeeldingen en specificaties van alle 1-wegs- en 3-wegskranen in ons assortiment.

Vitaal water door uw hele woning met de EWO Classic (waterontharder) op de hoofdwaterleiding

Het is mogelijk om het water bij binnenkomst in de woning of het bedrijf direct te laten behandelen door een vitalisator. Deze watervitalisator wordt geinstalleerd op de hoofdleiding in de meterkast. Deze waterontharder zorgt voor gevitaliseerd water door uw hele huis of bedrijf. Vitaal water ondersteunt de gezondheid en voorkomt problemen zoals harde kalkaanslag en andere afzettingen, maar het is ook beter voor de huid. Bijvoorbeeld huidproblemen die ontstaan door douchen en baden zullen hiermee grotendeels worden voorkomen.

Een EWO Classic wordt op de hoofdwaterleiding aangesloten. Vitaal water ondersteunt uw gezondheid, verwijdert bestaande én verhindert nieuwe harde kalkaanslag. Door het gebruik van vitaal water kunt u minstens 50% besparen op het gebruik van chemicaliën, schoonmaak- en bestrijdingsmiddelen. De EWO Classic helpt de last op uw apparaten, het grondwater en uw omgeving te verminderen, waardoor u veel kunt besparen op onderhoudskosten.

De vitalisatoren van EWO zijn wetenschappelijk onderzocht op verschillende universiteiten en de resultaten spreken voor zich.

Onthard en filter het water in uw keuken met de EWO Gourmet (kraanwaterfilter)

De EWO Gourmet is onze kraanwaterfilter die het water vitaliseert en filtert. Dit systeem wordt ingebouwd onder de gootsteen. Dit product is makkelijk te installeren en daardoor geschikt voor iedereen.

De technologie in de EWO Gourmet bevat actieve koolstof in blokvorm. Door de unieke hoge dichtheid hiervan, wordt het hoogst haalbare percentage aan schadelijke stoffen uit het water gefilterd. Medicijnresten, pesticiden, zware metalen (zoals lood), hormonen en bacteriën worden allemaal uit het water gefilterd. De filterkwaliteit is hier specifiek op onderzocht.

Het koolstofblok in de EWO Premium Filter Cartridge (bij de standaard EWO Gourmet Premium Basic) heeft een membraangrootte van 0,45 micron. WereldWater adviseert om na 10.000 liter water of na 6 maanden deze filter cartridge te vervangen. Het koolstofblok in de EWO Puro Filter Cartridge (bij de EWO Gourmet Basic Puro) heeft een membraangrootte van 1,5 micron. WereldWater adviseert om na 5.000 liter water of na 6 maanden deze filter cartridge te vervangen.

De kwaliteit van de cartridge in de EWO Gourmet is zo goed dat we kunnen garanderen dat deze minimaal een half jaar meegaat.

De EWO Gourmet is een combinatie van de beste wetenschappelijk aangetoonde filtertechnologie en de natuurlijke vitalisatie van de EWO Methode.

De EWO Gourmet wordt geleverd inclusief 1 filter cartridge. Deze zit al bevestigd in het systeem. In de keuzelijst kunt u aangeven welke cartridge u graag geleverd wilt hebben bij de bestelling van een EWO Gourmet. Zowel de EWO Premium Filter Cartridge als de EWO Puro Filter Cartridge past in dit systeem.

Vitaliseer het water in uw cv-circuit en bespaar op energiekosten en onderhoud met de EWO HWO

EWO is deze enige die vitalisatoren voor het verwarmings- en koelingscircuit aanbiedt. Deze vitalisatoren zorgen ervoor dat de kwaliteit van het verwarmingswater van goede kwaliteit blijft zonder dat het water (zoals normaalgesproken het geval zou zijn) in het systeem gaat rotten. Het circuit levert dan een energiebesparing van minimaal 10 procent. Ook het onderhoud wordt vele malen minder en de levensduur van de ketel wordt substantieel verlengd. De EWO HWO is geschikt voor huishoudens met een gesloten C.V. circuit met een heetwatersysteem (kachel) tot 20 kilowat. De EWO Vital is geschikt voor grotere C.V. circuits met een heetwatersysteem boven de 20 kilowat en open C.V. circuits.

Voordelen EWO HWO

  • Besparing op stookkosten van minstens 10%.
  • Bestaande vervuiling in het watercircuit wordt opgeschoond en daarna voorkomen.
  • De levensduur van de ketel, warmtewisselaar en het leidingnetwerk van het cv-circuit wordt verlengd (met een factor 1,5 á 2 uitgaande van nieuwe apparatuur).
  • 6-8 weken na de plaatsing is uw cv-water kraakhelder, dit is o.a. de reden dat het circuit niet meer slijt, maar zorgt ook voor een aangenamere, minder droge lucht vanaf de radiatoren.

Installatie

Alle systemen zijn inclusief installatiemateriaal.

De installatie van de producten is net zo belangrijk als de kwaliteit ervan. WereldWater werkt samen met erkende en voor de EWO producten opgeleide installateurs zodat u verzekerd bent van een juiste installatie. Indien u installatie wenst, dan kunt u dit aangeven als productoptie bij uw bestelling. Vervolgens levert u via e-mail onderstaande gegevens bij ons aan.

Als u installatie door een installateur van WereldWater wenst, ontvangen wij graag foto's en een beschrijving van uw situatie. U kunt deze mailen aan: bestellingen@wereldwater.nl. Het gaat om:

  • foto's van gootsteenkast/meterkast/hoofdleiding/warmtepomp/cv-ketelomgeving, afhankelijk van waar het product geïnstalleerd wordt.
  • beschrijving van naastgelegen apparaten (zoals koelkast) en de aanwezige elektrische apparaten en bedradingen binnen een omtrek van een meter van de locatie waar het product geïnstalleerd moet worden.

De kosten voor installatie zijn afhankelijk van het product en uw situatie. De uurprijs inclusief voorrijkosten en BTW is € 78,65. Dit is exclusief materiaalkosten. De installateur is gemiddeld 1 à 2 uur bezig per installatie. Bij het inplannen van de afspraak kan de installateur een inschatting van de tijd geven aan de hand van de toegestuurde foto's en omschrijving. De installateur factureert de installatiewerkzaamheden separaat aan u.  

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen over het voor u meest geschikte systeem kunt u contact met ons opnemen.

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, retourneren en garanties
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2022 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel