Uitgelicht: EWO Gourmet, waterfilter en vitalisator voor 1 kraan

Waterkwaliteit met de EWO Gourmet

Bij WereldWater hebben we verschillende soorten EWO systemen. Vandaag gaan we wat dieper in op de EWO Gourmet. De EWO Gourmet is een vast systeem dat aangesloten wordt op 1 kraan. Het past prima in het gootsteenkastje en verbetert de waterkwaliteit.

Waterfilter

Dit systeem filtert door het gebruik van een filter cartridge met een actief koolstofblok met een uniek hoge dichtheid. Het hoogst haalbare percentage aan schadelijke stoffen wordt uit het water gehaald, zoals medicijnresten, pesticiden, zware metalen (zoals lood), hormonen en bacteriën. 

Vitalisatie

Naast filteren van het water, vitaliseert de EWO Gourmet het water ook. Door de hoge druk waarmee het water vanuit de waterzuiveringsinstallaties naar de woningen wordt geduwd en de bochten in de waterleidingen, maar ook door het blootstaan aan elektromagnetische velden, wordt de moleculaire structuur van het water dat de woning binnenkomt beschadigd. De EWO vitalisatietechnologie zorgt ervoor dat de moleculaire structuur van het water wordt hersteld en naar de oorspronkelijke staat wordt gebracht. Dit zorgt ervoor dat de eigenschappen van het water op alle vlakken verbeteren en daardoor ook de effecten ervan. Hierdoor vindt waterontharding plaats en het water wordt zacht, het smaakt lekkerder en is goed opneembaar voor het lichaam. De vitalisatie van het water zorgt er bovendien voor dat er nauwelijks nog kalkaanslag ontstaat in het leidingnetwerk, in uw apparaten en na het watergebruik (in de douche, wasbak of op de kraan). Doordat er geen aanslag achterblijft in de waterleidingen, is minder energie nodig om het water warm te houden en zo bespaart u ook nog eens op kosten van warm water.

Drie samenstellingen

De EWO Gourmet is verkrijgbaar in 3 samenstellingen:
- Basic serie: dit is alleen de EWO Gourmet module zonder kraan. U sluit deze aan op uw bestaande 2- of 3-wegskraan. Vanaf € 514,-.
- Single serie: deze wordt geleverd met een kleine nieuwe 1-wegs kraan voor het gefilterde en gevitaliseerde water, naast uw bestaande kraan. Er zijn 7 soorten kranen waar u uit kunt kiezen. Vanaf € 593,-.
- Elegance serie: deze wordt geleverd met een nieuwe 3-wegskraan die uw bestaande kraan vervangt. U tapt dan gewoon leidingwater en het gefilterde en gevitaliseerde water uit 1 kraan. We hebben 11 kranen in deze serie. Vanaf € 732,-.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of advies over het meest geschikte EWO systeem in uw situatie? Wij helpen u graag. Neem gerust contact op via e-mail: info@wereldwater.nl of telefoon: 06-53614724

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, ruilen, retourneren en productgarantie
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2024 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel