Drinkwatersystemen

Een goede kwaliteit drinkwater is zuiver en heeft een natuurlijke structuur. Het is vrij van verstorende stoffen en goed opneembaar voor het lichaam. De natuurlijke kwaliteit van het water in uw eigen huis of bedrijf kunt u makkelijk bereiken met behulp van de EWO technologie! U krijgt dan heerlijk zacht en zuiver water in uw eigen huis of bedrijf, net zoals water uit de bron.

Alle EWO drinkwatersystemen vitaliseren het water: de EWO vitalisatietechnologie zorgt ervoor dat de moleculaire structuur van het water wordt hersteld en naar de oorspronkelijke staat wordt gebracht. Dit zorgt ervoor dat de eigenschappen van het water op alle vlakken verbeteren en daardoor ook de effecten ervan. Hierdoor wordt het water zacht, het smaakt lekkerder en is goed opneembaar voor het lichaam.

Ervaar zelf de voordelen van de EWO technologie!

De samenstelling van het leidingwater in Nederland is erg goed. Toch zitten er nog vele stoffen in, zoals bacterien, hormonen, medicijnresten, etc. die we liever niet binnen krijgen. De moleculaire structuur van het water is ook ernstig verstoord door de manier waarop het water door de leidingen gaat. Daarom is het belangrijk om gevitaliseerd en/of gefilterd water te drinken en gebruiken.

Door de EWO technologie zal uw water lekkerder en frisser smaken, uw gezondheid ondersteunen en zachter en aangenamer aanvoelen bij het douchen. U behaalt betere schoonmaak- en wasresultaten. U kunt besparen op kosten van warm water. En ook uw huisdieren en zelfs uw planten zullen blij zijn met het zuivere water en zullen gezonder worden!

Water is de basis van uw gezondheid. Wees daarom zeker van de kwaliteit water die thuis of op uw werk uit de kraan komt.

Installatie

De installatie van de producten is net zo belangrijk als de kwaliteit ervan. WereldWater werkt samen met erkende en voor de EWO producten opgeleide installateurs zodat u verzekerd bent van een juiste installatie. Indien u installatie wenst, dan kunt u dit aangeven als productoptie bij uw bestelling. Ook wanneer u het product bij een andere winkel heeft aangeschaft, kunnen wij de installatie voor u regelen.

© 2021 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel