VS Filter Cartridge

Vorige Artikel 7 van 24 Volgende
€ 69,00 € 65,00 (inclusief btw)

Dit filterpatroon is ontwikkeld voor de filtratie van bronwater, water uit open wateren en water waar besmetting met virussen en bacteriën niet uitgesloten is.

De VS Filter Cartridge combineert de bijzondere eigenschappen van een actief koolstof monoblock met de gepatenteerde elektro-adsorptietechnologie van het Ahlstrom Munksjö Disruptor filtervlies. Het externe actieve koolblok met een fijnheid van 2,5 micron zorgt voor de adsorptie van veel in het water opgeloste verontreinigende stoffen en de filtratie van deeltjes, terwijl het Ahlstrom Munksjö disruptor-vlies aan de binnenkant zorgt voor de eliminatie van virussen, bacteriën en hun afbraakproducten. De doorstroomsnelheid van de VS Filter Cartridge is circa 15 liter per minuut (gemeten bij een waterdruk van 4 bar).

WereldWater adviseert om na 5.000 liter water of na 6 maanden de filter cartridge te vervangen. De kwaliteit van de cartridge in de EWO Gourmet is zo goed dat we kunnen garanderen dat deze minimaal een half jaar meegaat.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk ook ons voordeelpakket van 4 VS Filter Cartridges.

Bekijk ook de prestaties en specificaties van de verschillende filter cartridges.

 

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, retourneren en garanties
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2023 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel