EWO KDF Filter Cartridge

Vorige Artikel 8 van 18 Volgende
€ 79,00 (inclusief btw)

Dit filterblok is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van alle zware metalen ladingen (ijzer, lood, nikkel, koper, kwik, arsenicum, aluminium, enz.) uit het water.

De EWO KDF is een gecombineerde filtertechniek van actief koolstof en KDF 55. De bijzondere eigenschappen van KDF 55 zijn een gepatenteerde technologie van een door de NSF in de VS gecertificeerd filtergranulaat. Het externe actieve koolblok met een filterfijnheid van 1,5 µm verwijdert de in het water organische verontreinigde stoffen en belastende deeltjes. De KDF 55 in het midden van de actieve koolstof dienen om in het water aanwezige metalen verbindingen extra te verwijderen.

WereldWater adviseert om na 5.000 liter water of na 6 maanden de filter cartridge te vervangen. De kwaliteit van de cartridge is zo goed dat we kunnen garanderen dat deze minimaal een half jaar meegaat.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

 

 

 

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van fabrikant EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met de fabrikant. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties. 
 

Contact

Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product? Neem contact met ons op!
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2022 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel