EWO Vitality Filter Cartridge

Vorige Artikel 9 van 10 Volgende
€ 39,95 (inclusief btw)

Deze filter cartridge is voor in de EWO Vitality Filter. Het koolstofblok in de filter cartridge heeft een membraangrootte van 0,45 micron. De waterdoorstroomsnelheid van de EWO Vitality Filter Cartridge is tussen de 0,7 liter per minuut en 1,7 liter per minuut (gemeten bij een waterdruk van 4 bar).

WereldWater adviseert om na 4000 liter water of na 6 maanden de filter cartridge te vervangen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk ook ons voordeelpakket van 2 EWO Vitality Filter Cartridges, ons voordeelpakket van 3 EWO Vitality Filter Cartridges of ons voordeelpakket van 4 EWO Vitality Filter Cartridges.

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van fabrikant EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met de fabrikant. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties. 
 

Contact

Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product? Neem contact met ons op!
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel