EWO Vitality Filter

Artikel 1 van 10 Volgende
€ 149,95 (inclusief btw)

De voordelen van de EWO Vitality Filter

  • Direct te gebruiken
  • Makkelijk op de kraan te schroeven
  • Mee op reis te nemen
  • Vitaliseert en filtert uw drinkwater

Wilt u een EWO Vitality Filter kopen? Dan bent u hier aan het goede adres.
Bekijk ook ons voordeelpakket van 1 EWO Vitality Filter en 1 extra Vitality Filter Cartridge of ons voordeelpakket van 1 EWO Vitality Filter en 2 extra Vitality Filter Cartridges.

Vitalisator en filter to go

De EWO Vitality Filter is wat ons betreft de beste waterfilter voor op de kraan. Deze vitaliseert en filtert het water en kunt u aan de kraan schroeven. Dit waterfilter is makkelijk te installeren en daardoor geschikt voor iedereen. Het is een flexibele oplossing voor installatie op één kraan en u neemt hem ook makkelijk mee op reis. Dit bespaart u tientallen euro's aan het kopen van flessen water. Zo beschikt u elke dag, zowel thuis als op reis, over zuiver drinkwater. De EWO Vitality Filter past op de in de meeste huishoudens standaard M22 kraan. Indien u een kraan met een andere afmeting heeft, kunt u bij ons terecht voor een koppelstuk.

Filteren van het water

De technologie in de EWO Vitality Filter bevat actieve koolstof in blokvorm. Door de unieke hoge dichtheid wordt het hoogst haalbare percentage aan schadelijke stoffen uit het water gefilterd. Medicijnresten, pesticiden, zware metalen (zoals lood), hormonen en bacteriën worden allemaal uit het water gefilterd. De filterkwaliteit is hier specifiek op onderzocht. Het koolstofblok in de filter cartridge heeft een membraangrootte van 0,45 micron.

WereldWater adviseert om na 4000 liter water of na 6 maanden de filter cartridge te vervangen. De kwaliteit van de filter cartridge in de EWO Vitality Filter is zo goed dat we kunnen garanderen dat deze minimaal een half jaar meegaat.

Vitalisatie van het water

Door de hoge druk waarmee het water vanuit de waterzuiveringsinstallaties naar de woningen wordt geduwd en de bochten in de waterleidingen, maar ook door het blootstaan aan elektromagnetische velden, wordt de moleculaire structuur van het water dat de woning binnenkomt beschadigd. Alle EWO producten vitaliseren en ontharden het water: de EWO vitalisatietechnologie zorgt ervoor dat de moleculaire structuur van het water wordt hersteld en naar de oorspronkelijke staat wordt gebracht. Dit zorgt ervoor dat de eigenschappen van het water op alle vlakken verbeteren en daardoor ook de effecten ervan. Hierdoor vindt waterontharding plaats en het water wordt zacht, het smaakt lekkerder en is goed opneembaar voor het lichaam. De vitalisatie van het water zorgt er bovendien voor dat er nauwelijks nog harde kalkaanslag ontstaat na het watergebruik (bijvoorbeeld in de wasbak of in apparaten waar u het water in gebruikt, zoals een waterkoker of koffiezetapparaat).

De EWO Vitality Filter is een betaalbare en goede drinkwaterfilter en -vitalisator voor als u het filteren en vitaliseren van water eens wilt uitproberen en de bijzonder positieve eigenschappen van gevitaliseerd water wilt ervaren. Hij is direct te gebruiken, want is inclusief 1 vitality filter cartridge.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van fabrikant EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met de fabrikant. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties. 
 

Contact

Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product? Neem contact met ons op!
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel