Koppelstuk Chroom - EWO Vitality Filter

Vorige Artikel 4 van 10 Volgende
€ 34,99 (inclusief btw)

WereldWater heeft diverse koppelstukken voor uw kraan beschikbaar voor als de EWO Vitality Filter niet op uw kraan past. Zo kan de EWO Vitality Filter toch aangesloten worden.

Om het juiste koppelstuk te bepalen is het van belang dat u uw kraangat opmeet en bepaalt of er een binnendraads of buitendraads schroefdraad aanwezig is. Wanneer uw kraan een buitendraads schroefdraad heeft, heeft u een binnendraads koppelstuk nodig. Let er op dat u bij een buitendraads schroefdraad de buitenkant opmeet en bij een binnendraads schroefdraad het kraangat opmeet.

In de keuzelijst selecteert u de afmeting van uw kraangat en geeft u aan of uw kraan een binnen- of buitendraads schroefdraad heeft. Staat uw maat er niet bij, laat het ons weten. Deze kunnen wij apart voor u bestellen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk ook ons pakket met 12 koppelstukken (RVS) voor op reis.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,1 Kg

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, ruilen, retourneren en productgarantie
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2023 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel