Voordeelpakket: 4 Protect Filter Cartridge

Vorige Artikel 11 van 16 Volgende
€ 129,00 (inclusief btw)

De Protect Filter Cartridge is gemaakt om een hoge doorstroomsnelheid te genereren met een goede filterkwaliteit. Deze filters zijn handig in situaties met een lage waterdruk of een hoge waterbehoefte.

  • Levert 33 liter water per minuut (gemeten bij een waterdruk van 4 bar).
  • Verwijdert de meeste schadelijke stoffen uit het water.
  • Niet geschikt voor filtering van legionella en virussen.

WereldWater adviseert om na 10.000 liter water of na 6 maanden de filter cartridge te vervangen. De kwaliteit van de cartridge in de EWO Gourmet is zo goed dat we kunnen garanderen dat deze minimaal een half jaar meegaat.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk ook de prestaties en specificaties van de verschillende filter cartridges.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 1,88 Kg

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, ruilen, retourneren en productgarantie
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2024 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel