EWO VS Filter Cartridge

Vorige Artikel 10 van 18 Volgende
€ 65,00 (inclusief btw)

Dit filterpatroon is ontwikkeld voor de filtratie van bronwater, water uit open wateren en water waar besmetting met virussen en bacteriën niet uitgesloten is.

De EWO VS Filter Cartridge combineert de bijzondere eigenschappen van een actief koolstof monoblock met de gepatenteerde elektro-adsorptietechnologie van het Ahlstrom Munksjö Disruptor filtervlies. Het externe actieve koolblok met een fijnheid van 2,5 micron zorgt voor de adsorptie van veel in het water opgeloste verontreinigende stoffen en de filtratie van deeltjes, terwijl het Ahlstrom Munksjö disruptor-vlies aan de binnenkant zorgt voor de eliminatie van virussen, bacteriën en hun afbraakproducten.

WereldWater adviseert om na 5.000 liter water of na 6 maanden de filter cartridge te vervangen. De kwaliteit van de cartridge in de EWO Gourmet is zo goed dat we kunnen garanderen dat deze minimaal een half jaar meegaat.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk ook ons voordeelpakket van 4 EWO VS Filter Cartridges.

 

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van fabrikant EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met de fabrikant. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties. 
 

Contact

Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product? Neem contact met ons op!
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2022 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel