EWO Classic Premium - vitalisator op de waterleiding

Vorige Artikel 2 van 11 Volgende
€ 2.178,00 € 1.999,00 (inclusief btw)

De EWO Classic Premium is een uitbreiding van de beproefde EWO CLASSIC. Met de Premium uitvoering kunt u zelf de informatie-inhoud van uw water veranderen, verbeteren of personaliseren. 

Dit waterrevitalisatieapparaat met uitneembaar binnendeel biedt de mogelijkheid om extra informatiedragers uit vele andere gebieden te integreren. U kunt bijvoorbeeld het volgende toevoegen: edelstenen en halfedelstenen, water uit eigen hoogwaardige bronnen, speciaal geïnformeerde kristallen, zogenaamd "licht water", mineraalmengsels, plantenextracten, etc.

Hierdoor kunt u de informatie aanpassen en krijgt uw water de inhoud volgens uw eigen wensen en voorkeuren. Dit is erg interessant voor iedereen die graag "experimenteert" en natuurlijk voor iedereen die graag een persoonlijk op maat gemaakte informatie-inhoud van het water wil hebben. 

Het is erg makkelijk te doen: gewoon het middelste gedeelte los schroeven en openen, de gewenste informatiedrager toevoegen en weer sluiten, klaar! Desgewenst kunnen de aanvullende materialen op elk moment eenvoudig worden verwijderd.

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, retourneren en garanties
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2023 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel