EWO Vitality Filter Cartridge

Artikel 10 van 14
€ 44,95 € 38,95 (inclusief btw)

Deze filter cartridge is voor in de EWO Vitality Filter. Het koolstofblok in de filter cartridge heeft een membraangrootte van 0,45 micron. De waterdoorstroomsnelheid van de EWO Vitality Filter Cartridge is tussen de 0,7 liter per minuut en 1,7 liter per minuut (gemeten bij een waterdruk van 4 bar).

WereldWater adviseert om na 4000 liter water of na 6 maanden de filter cartridge te vervangen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk ook ons voordeelpakket van 2 EWO Vitality Filter Cartridges en ons voordeelpakket van 3 EWO Vitality Filter Cartridges.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,18 Kg

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, ruilen, retourneren en productgarantie
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2024 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel