Reparatieservice EWO Vitality Filter

Artikel 1 van 1
€ 15,00 (inclusief btw)

Werkt uw EWO Vitality Filter niet meer naar behoren, lekt er bijvoorbeeld ergens water? Neem dan contact met ons op via e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl en stuur een video van het defect en de aankoopbon mee. Wij helpen u om te bepalen welk onderdeel er kapot zou kunnen zijn. Valt dit nog binnen de aanschafgarantie van 2 jaar, dan krijgt u het onderdeel natuurlijk kosteloos opgestuurd. Is de garantie inmiddels verlopen, dan kunt u losse onderdelen bestellen op onze website. Wij geven u hierbij advies. Het kan soms zo zijn dat op de video niet goed te zien is welk onderdeel precies vervangen moet worden en dat u vervolgens alsnog een ander onderdeel moet bestellen. Wij kunnen ons voorstellen dat dit niet wenselijk is. Daarom bieden wij nu een Reparatieservice voor de EWO Vitality Filter aan. De kosten hiervoor zijn € 15,-. Dit is inclusief verzendkosten om het product na eventuele reparatie aan u terug te sturen en exclusief de kosten voor de te vervangen onderdelen. Gebruik de kortingscode WWGEENVZKcbinrep om de verzendkosten voor dit product uit te schakelen. 

Hoe gaat het verder in zijn werk:

  • U stuurt ons het product op eigen kosten toe.
  • Wij kijken welk onderdeel vervangen moet worden en informeren u hier vervolgens over. Wanneer u akkoord bent, bestelt u de onderdelen in onze webshop. Wij vervangen de bestelde onderdelen en sturen de EWO Vitality Filter aan u retour. U kunt thuis weer genieten van het heerlijke EWO water. 
  • Wanneer u niet akkoord bent met de kosten, dan sturen wij het product ongerepareerd aan u retour. De kosten voor de Reparatieservice (€ 15,-) worden niet teruggestort. 

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, ruilen, retourneren en productgarantie
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2024 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel